Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mayıs 2024 - 10:49 Yorum: 0

Bozüyük’teki ’Bahar Kampı’na yoğun ilgi

Metristepe Arama ve Kurtarma Derneği tarafından ’Afet her an bir sürpriz yapabilir, hazır olmalıyız’ başlıklı projelerinin son bileşeni olarak ’Kamp ve doğa yürüyüşü’ etkinliği gerçekleştirdi.Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kurtarma ana...

Bozüyük’teki  ’Bahar Kampı’na yoğun ilgi

Metristepe Arama ve Kurtarma Derneği tarafından ’Afet her an bir sürpriz yapabilir, hazır olmalıyız’ başlıklı projelerinin son bileşeni olarak ’Kamp ve doğa yürüyüşü’ etkinliği gerçekleştirdi.
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kurtarma ana temalı olarak faaliyet gösteren Metristepe Arama ve Kurtarma Derneği, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından hibelendirilip desteklenen bir proje kapsamında olarak ’Kamp ve doğa yürüyüşü’ etkinliği gerçekleştirdi.
Bozüyük Kozpınar Köyü orman ve yaylalarında gerçekleştirilen ve 2 gün süren etkinliğe, 100 civarında dernek üyesi katıldı. Etkinlikte, doğa yürüyüşleri yanında, dernek üyeleri için harita ve pusula eğitimleri, oryantiring ve yön bulma eğitimleri, düğüm atma eğitimleri de gerçekleştirildi. Yapılan etkinlik hakkında dernek tarafından yapılan açıklamada, "Bölgemizde, doğal afetler ve arama- kurtarma alanında büyük bir eksikliği kapatan Metristepe Arama ve Kurtarma Derneği yönetimi, yeni bir proje hazırlığı içerisinde olduklarını ve bu proje dâhilinde, afetlere hazırlık anlamında daha büyük çalışmalara imza atacağız" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu