Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Spor 29 Ocak 2023 - 13:23 Yorum: 0

Bruno Rodrigues Fatih Karagümrük’te

Fatih Karagümrük, Braga forması giyen Portekizli savunma oyuncusu Bruno Rodrigues'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Bruno Rodrigues Fatih Karagümrük’te

Fatih Karagümrük, Braga forması giyen Portekizli savunma oyuncusu Bruno Rodrigues'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Portekiz 1. Lig ekiplerinden Braga'da forma giyen 21 yaşındaki stoper Bruno Rodrigues'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Braga'dan 21 yaşındaki savunma oyuncusu Bruno Rodrigues'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadromuza kattık" ifadelerine yer verildi.

Futbola Sporting altyapısında başlayan ve 2017 yılından itibaren Braga'nın alt yaş takımlarında forma giymeye başlayan Bruno Rodrigues, bu sezon Braga formasıyla Portekiz 1. Ligi'nde 1, UEFA Avrupa Liginde 1, Portekiz kupalarında 5 maç olmak üzere toplam 7 müsabakada görev aldı. Söz konusu karşılaşmalarda toplam 514 dakika sahada kaldı. Genç stoper, Braga'nın UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö ile oynadığı mücadelede 90 dakika sahada kalarak 1 de gol kaydetti.

Yaklaşık 6 yıldır Braga forması giyen 1,92'lik savunma oyuncusu, Portekiz Milli Takımı forması ile 18 yaş altı ve 20 yaş altı takımlarının her birinde 2 kez olmak üzere toplam 4 kez milli takımla sahaya çıktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber