Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 01 Nisan 2023 - 10:28 Yorum: 0

BŞEÜ’de 8 yaş altı çocuklar için satranç kursları başladı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir 8 yaş altı çocuklar için 1'inci adım satranç kurslarının başladığını...

BŞEÜ’de 8 yaş altı çocuklar için satranç kursları başladı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir 8 yaş altı çocuklar için 1'inci adım satranç kurslarının başladığını söyledi.

Rektör Beydemir, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 8 yaş altı çocuklar için satranç kurslarının başladığını söyledi. Rektör Beydemir, "Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 8 yaş ve altındaki çocuklara yönelik 1'inci adım satranç kursları bu hafta başladı. Dünya Satranç Federasyonu'nun (FIDE) uluslararası çalıştırıcısı, Türkiye Satranç Federasyonu Baş Antrenörü ve Ulusal Usta olan üniversitemiz personeli Öğr. Gör. Cumhur Babaoğlu tarafından verilen kurslar üniversitemizin kütüphane binasında, çocuklara özel dizayn edilmiş salonda gerçekleştirilmiştir. Satranç kursuna olan yoğun talepten dolayı yıl içerisinde diğer yaş kategorileri ve seviyelerinde yapılması planlanan satranç eğitimleri devam edecektir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber