Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mayıs 2024 - 13:48 Yorum: 0

Bu çarşıda her şey bedava

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde hizmet veren hayır çarşısı, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Hayır severlerden toplanan ürünler, garibanların yüzünü güldürüyor.Başiskele Belediyesi bünyesinde hizmet veren hayır çarşısı, ihtiyaç...

Bu çarşıda her şey bedava

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde hizmet veren hayır çarşısı, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Hayır severlerden toplanan ürünler, garibanların yüzünü güldürüyor.
Başiskele Belediyesi bünyesinde hizmet veren hayır çarşısı, ihtiyaç sahibi Başiskeleli vatandaşların yüzünü güldürmeyi sürdürüyor. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün öncülüğünde yürütülen projede, yardıma muhtaç ailelerin gönüllerine dokunuluyor. Hayırsever vatandaşlar ile yardıma muhtaç vatandaşlar arasında gönül köprüsü kuran hayır çarşısı kurulduğu günden bugüne kadar hayırlara vesile oldu.
"Sevgiyle paylaşın, kalplere iz bırakın” sloganıyla hayırseverlerin yaptıkları sıfır ve ikinci el kıyafetler, ayakkabılar, beyaz eşyalar, mobilyalar vb. ürünler Hayır Çarşısı’nda toplanıyor. Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yardım başvurusunda bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, sosyal tespiti yapıldıktan sonra hayır çarşısından gerekli yardımı alabiliyor.
Hayır çarşısına her türlü kullanılabilir eşyalarını bağışlamak isteyen vatandaşlar, 444 41 10 telefonu arayarak yardımda bulunabiliyor. Çarşı, hafta içi her gün 08:30 - 17:30 saatleri arasında hem alan el hem de veren el için hizmete açık.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber