Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 06 Aralık 2022 - 12:48 Yorum: 0

Bu kaldırımda insan hariç her şey var

Eskişehir'de bir sokakta bulunan kaldırım, aynı anda araç, scooter, el arabası ve bisikletlerin işgaline uğradı.

Bu kaldırımda insan hariç her şey var

Eskişehir'de bir sokakta bulunan kaldırım, aynı anda araç, scooter, el arabası ve bisikletlerin işgaline uğradı.

İstiklal Mahallesi'nde bulunan bir kaldırımda yer alan araçlar yer işgaline neden oldu. Vatandaşların daha rahat yürüyebilmesi için kullanılması gereken kaldırımda araç, scooter, el arabası ve bisikletlerin bulunması dikkat çekti. Kaldırımda vatandaşlar dışında her ulaşım aracının bulunması, Eskişehir'deki kaldırım işgalinin ne boyutlara ulaştığını gözler önüne serdi. Kaldırımı kullanmak isteyen vatandaşlar, bu durumun artık ciddi bir problem oluşturduğunu ve yetkililerin önlem alması gerektiğini söylediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber