Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 29 Mart 2024 - 15:09 Yorum: 0

Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek

İlçeye kazandıracakları yeraltı otoparkı ve meydan çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, "Otopark sorununu da ortadan kaldıracağımız çalışma ile ilçemizin kalbini güzelleştireceğiz" dedi.Akyazı...

Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek

İlçeye kazandıracakları yeraltı otoparkı ve meydan çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, "Otopark sorununu da ortadan kaldıracağımız çalışma ile ilçemizin kalbini güzelleştireceğiz" dedi.
Akyazı Belediyesi, ilçenin çevresinin güzelleşmesi ve modernleşmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, ilçenin trafik meselesine çözüm olacak bir proje açıklayan Başkan Bilal Soykan, "Bu sorunu ortadan kaldırmak için projeler ürettik ve hayata geçireceğiz. Bu projelerimizden bir tanesi de ilçemizin merkezinde bulunan nostalji park alanın revizyonu. 8 bin 100 metrekarelik bu alanı, 250 araçlık yer altı otoparkı olacak şekilde yeniden düzenleyeceğiz ve ilçemize çok güzel bir meydan kazandıracağız. Yeşil alanları, dinlenme alanları ve vatandaşlarımızın bir arada oturup sohbet edebilecekleri alanların olacağı meydan projemiz Akyazı’mıza hayırlı olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber