Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 22 Haziran 2023 - 14:43 Yorum: 0

Afyonkarahisar’da ‘Kültür Sanat Sokağı’ sergisi açıldı

Afyonkarahisar yurtlarında barınan öğrencilerin, Gençlik Merkezlerinde yetişen gençlerin ve Açık Kadın Cezaevi’nde hükümlülerin oluşturduğu sanat eserleri, Park Afyon AVM’de düzenlenen sergiyle sanatseverlerle buluştu.Serginin açılışın...

Afyonkarahisar’da ‘Kültür Sanat Sokağı’ sergisi açıldı

Afyonkarahisar yurtlarında barınan öğrencilerin, Gençlik Merkezlerinde yetişen gençlerin ve Açık Kadın Cezaevi’nde hükümlülerin oluşturduğu sanat eserleri, Park Afyon AVM’de düzenlenen sergiyle sanatseverlerle buluştu.
Serginin açılışını Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu gerçekleştirdi. Kasapoğlu, serginin açılışında emeği geçen eğitmenlere ve gençlere teşekkür etti. Park Afyon AVM’de düzenlenen sergi, kursiyerlerin; rölyef, ahşap boyama, resim, hat-ebru, fotoğrafçılık, tel kırma, taş mozaik, geri dönüşüm tasarımı, amigurimi, ipek koza, taş boyama ve keçe branşlarında ürettiği eserleri bir araya getirdi. Sergi, sanatseverlerin ilgisini çekici birçok eseri bir arada görme imkanı sağladı.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, serginin açılışında konuşma yaparak gençleri tebrik etti. Kasapoğlu konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Sergimiz, Park Afyon AVM’de ziyaretçilerini ağırlıyor. Sanatseverler, gençlerin ürettikleri eserleri yakından inceleyerek genç yeteneklere desteğini gösteriyor. Bu tür etkinlikler, gençlerin sanata olan etkilerini artırırken aynı zamanda onlara ilham kaynağı olmayı hedeflemektedir. İnşallah, gençlerimizi ve vatandaşlarımızı sanatla buluşturmaya devam edeceğiz.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber