Hatay'da depremzedelerin kaldığı çadırların su altında kalmasını önlemek için tıkanan mazgalı elleriyle açan kişinin Kırıkhan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bestami Gündüz olduğu anlaşıldı.
Depremde en ağır hasarı alan Hatay, şimdi de kuvvetli yağışların neden olduğu zorluklarla boğuşuyor. Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yağmur suları çadır kentlerde kalanlara zor anlar yaşattı. Kimi çadırların içerisine su girdi. Ekipler çadırların yağmur sularından etkilenmemesi için canla başla çalıştı. Çadırlar tek tek kontrol edildi. Çadırların su altında kalmaması için tıkanan mazgalı elleriyle açmaya çalışan bir kişi ise dikkat çekti. Vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülenen kişinin İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bestami Gündüz olduğu öğrenildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.