Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 23 Haziran 2023 - 11:51 Yorum: 0

Buket Yıldırım Sönmez: "Türkiye’nin her noktasından takipçilerim var"

Ünlü sosyal medya fenomeni Buket Yıldırım Sönmez, milyonlarca takipçisiyle Türkiye’nin dört bir yanına sesleniyor.Sosyal medyanın gücünü kullanarak geniş bir kitleye ulaşan Buket Yıldırım Sönmez, teknolojinin getirdiği imkanlar sayesin...

Buket Yıldırım Sönmez: 'Türkiye’nin her noktasından takipçilerim var'

Ünlü sosyal medya fenomeni Buket Yıldırım Sönmez, milyonlarca takipçisiyle Türkiye’nin dört bir yanına sesleniyor.
Sosyal medyanın gücünü kullanarak geniş bir kitleye ulaşan Buket Yıldırım Sönmez, teknolojinin getirdiği imkanlar sayesinde insanlarla samimi bir bağ kurduğunu dile getiriyor. Yıldırım konuyla ilgili açıklamasında, takipçileriyle olan etkileşimi ve coğrafi sınırları aşan iletişimi hakkında ilginç gözlemlerini anlatıyor. Takipçilerine dair açıklamada bulunan Fenomen Yıldırım “Teknoloji öyle güzel bir şey ki, gidip göremediğim milyonlarca insana ulaşmamı sağlıyor. Anadolu’nun en ücra köşelerinden bile takipçilerim var. Gecenin bir yarısı yazıyorlar. Bazen o saate bile cevap veriyorum. Çok samimi buluyorum ülkemizin insanını. Kendilerini benim videolarımda bulduklarını ve paylaşımlarımla günlük hayatlarına renk kattığımı söylüyorlar. Bu, benim için büyük bir mutluluk kaynağı" ifadelerini kullandı. Sosyal medya platformları, Buket Yıldırım Sönmez’in videolarının hızla yayılmasını sağlıyor. Takipçileriyle olan etkileşimi, onun için sadece bir hayranlık ilişkisinden daha fazlası. Buket Yıldırım Sönmez, takipçileri ile arasındaki bağı "Onlarla aramda güçlü bir bağ var. Bana destek oluyorlar ve ben de onlara bir şeyler sunmanın heyecanını yaşıyorum" şeklinde konuştu. Buket Yıldırım Sönmez’in Türkiye’nin dört bir yanından gelen takipçileri, sosyal medyanın birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne seriyor. Sosyal medya sayesinde sınırlar ortadan kalkıyor, insanlar birbirleriyle iletişim kurabiliyor ve birbirlerine ilham verebiliyorlar. Buket Yıldırım Sönmez, takipçilerine olan bağlılığını her zaman koruyarak, onlara samimi ve eğlenceli içerikler sunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber