Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 30 Nisan 2024 - 09:37 Yorum: 0

Buldanlı minik Berin su tasarrufu projesiyle özel ödülün sahibi oldu

DENİZLİ (İHA) – Denizli Buldan’da 4. sınıf öğrencisi Berin Yılmaz, hazırladığı ‘Suyun Sonsuzluğu’ projesiyle DENİB tarafından düzenlenen yarışmada özel ödülün sahibi oldu.Buldan Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu 4/B sınıfı öğrencis...

Buldanlı minik Berin su tasarrufu projesiyle özel ödülün sahibi oldu

DENİZLİ (İHA) – Denizli Buldan’da 4. sınıf öğrencisi Berin Yılmaz, hazırladığı ‘Suyun Sonsuzluğu’ projesiyle DENİB tarafından düzenlenen yarışmada özel ödülün sahibi oldu.

Buldan Güngör Cerit Cumhuriyet İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Berin Yılmaz, Denizli Valiliğinin himayelerinde Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğinde bu yıl altıncısı gerçekleşen İnovatif Fikirler Yarışmasında ‘DENİB Özel Ödülünü’ alarak ailesini ve Buldan’ı gururlandırdı.

Minik buluşçu Berin Yolmaz, ödül alan "Suyun Sonsuzluğu” projesi ile tatlı su kaynaklarının korunmasının, kreş ve anaokulundaki çocuklarda farkındalık oluşturmasını hedefliyor. İlerleyen zamanlarda aktif şekilde tasarlanırsa tüm okullara entergre edilecek sistem ile su tasarrufunda zirve noktaya ulaşılmayı amaçlıyor.

Başarılı öğrenci Berin Yılmaz, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Dede Korkut Öykülerinden hareketle yeni bir öykü yazma yarışmasında da, tüm ildeki ilkokul öğrencileri arasında il birincisi olarak ailesi ve öğretmenlerini gururlandırmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber