Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Mart 2023 - 16:13 Yorum: 0

Bünyan Belediyesi bu ramazanda da ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Bünyan Belediyesi, ramazan yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Bünyan Belediyesi bu ramazanda da ihtiyaç sahiplerini unutmadı

Bünyan Belediyesi, ramazan yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Her yıl düzenli olarak mahalle esnaflarından alınarak Bünyanlılara ulaştırılan ramazan yardım paketlerinin dağıtımı, 46 mahallede tamamlandı. Yardım paketlerinin 4 yıldır düzenli olarak dağıtıldığını belirten Bünyan Belediye Başkanımız Özkan Altun, "Yardım paketlerimizi zincir marketler yerine mahalle esnaflarımızdan alarak esnaflarımıza destek olup; Kayseri Büyükşehir Belediyemizin, gurbetteki, Kayserimizdeki ve ilçemizdeki hayırseverlerimizin katkılarıyla çok sayıda hemşehrimize bu yardımları ulaştırarak birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayında yüzlerinin gülmesine, yuvalarının huzur dolmasına vesile olduk. Bu güzel çalışmada bizlerle birlikte ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olan yüce gönüllü hayırseverlerimize ve Kayseri Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyor; Mübarek Ramazan ayının başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere tüm İslam alemine hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum. Allah ibadetlerimizi, dualarımızı ve yardımlarımızı kabul etsin" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber