Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 18 Nisan 2024 - 18:56 Yorum: 0

Burdur ve Bucak’ta çöl tozu etkili oldu

Burdur merkez ve Bucak ilçesinde Afrika’dan gelen çöl tozları etkili oldu.Bugün itibariyle Afrika’dan gelen çöl tozları Akdeniz Bölgesi’nde etkisini göstermeye sabah saatlerinden itibaren başladı. Çöl tozları nedeniyle görüş mesafesini...

Burdur ve Bucak’ta çöl tozu etkili oldu

Burdur merkez ve Bucak ilçesinde Afrika’dan gelen çöl tozları etkili oldu.
Bugün itibariyle Afrika’dan gelen çöl tozları Akdeniz Bölgesi’nde etkisini göstermeye sabah saatlerinden itibaren başladı. Çöl tozları nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü ve kapalı bir havanın hakim olduğu Burdur’da çöl tozlarının etkisi havadan dron ile görüntülendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü sayfasında paylaşılan haritalarda çöl tozlarının etkili olduğu bölgeler hakkında vatandaşlar bilgilendirildi. Meteoroloji verilerine göre çöl tozlarının Bölgede daha fazla olacağı öngörülüyor.
Ülkede etkili olan çöl tozları nedeniyle hava kalitesinin düşeceği bu yüzden astım ve üst solunum yolu sıkıntıları olanların bu günlerde daha dikkatli olmaları gerektiği uzmanlar tarafından vurgulandı.
Çöl tozlarının çiftçiler için herhangi bir olumsuzluk oluşturmadığı akside gelen tozların tarım ürünlerine faydalı olacağı da belirtiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber