Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 04 Temmuz 2023 - 12:02 Yorum: 0

Uzuntarla Belediyespor’da Yeşildal dönemi

Uzuntarla Belediyespor’un yeni başkanı Yılmaz Yeşildal oldu.Uzuntarla Belediyespor’da bugün yapılan olağan kongrede mevcut başkan Murat Demirtaş görevini, kulübün Asbaşkanı Yılmaz Yeşildal’a bıraktı. Murat Demirtaş ise asbaşkan olarak...

Uzuntarla Belediyespor’da Yeşildal dönemi

Uzuntarla Belediyespor’un yeni başkanı Yılmaz Yeşildal oldu.
Uzuntarla Belediyespor’da bugün yapılan olağan kongrede mevcut başkan Murat Demirtaş görevini, kulübün Asbaşkanı Yılmaz Yeşildal’a bıraktı. Murat Demirtaş ise asbaşkan olarak göreve devam edecek. Kongrenin sonunda açıklamalarda bulunan Yılmaz Yeşildal, "Murat Demirtaş, kulübün 5 yıl başkanlık görevini yürüttü. Bu süreçte yoğun mesai harcadı. Takımı adına hem başkan hem taraftar hem futbolcu oldu. 17 senedir kulübün kendine ait tesisi yoktu. Deplasmanları kendi evi gibi gördüğü dönemde hem kendisi hem de bizler büyük fedakarlıklar yaparak, bu köklü kulübü ayakta tuttuk. 2020 yılında kulübün tesislerinin tekrar yapılması ile ihtiyaç duyulan dinamizmin yeniden kazanılabilmesi ve başarılara yenilerinin eklenebilmesi adına yönetimde kan değişikliğine karar verildi. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Yeşildal’ın yönetimi ise şu isimlerden oluştu; Asbaşkan Murat Demirtaş, Genel Kaptan Umut Horel, Genel Sekreter Fatih Bektaş, Veznedar Erol Yeşildal, Sayman Hakan Çetin, Basın Sözcüsü Aydın Ayaz.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber