Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 16 Mayıs 2024 - 20:15 GÜNCELLEME: 16 Mayıs 2024 - 20:15 Yorum: 0

Uşak’ta şiddetli fırtına parktaki ağaçları devirdi

Uşak Eşme ilçesinde akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur ve şiddetli fırtına parkta bulunan ağaçları devirdi.

Uşak’ta şiddetli fırtına parktaki ağaçları devirdi

Uşak Eşme ilçesinde akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur ve şiddetli fırtına parkta bulunan ağaçları devirdi.

Olay, Eşme ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Akşam saatlerine doğru etkisini gösteren fırtına, yağmurla birlikte etkisini artırdı. Etkisini hızla gösteren fırtına ve yağmur kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetini artıran fırtına ve yağmur birçok yerde zarara yol açtı. Parkta bulunan 2 ağacın ise şiddetli fırtınaya karşı direnemeyerek devrildi. Devrilen ağaçlar nedeniyle herhangi bir can kaybı olmaması ise rahat bir nefes aldırdı. Meteoroloji yetkileri yağış ve fırtınanın 3 gün boyunca kent genelinde etkili olacağını açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber