Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 15 Nisan 2022 - 21:33 Yorum: 0

Burdur’da öldürülen kadının hastanedeki uygunsuz görüntülerinin çekilmesine 2 gözaltı

Burdur'da eşi tarafından öldürülen Nurcan Seçer'in hastanedeki uygunsuz görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasına ilişkin 2 şüpheli gözaltına...

Burdur’da öldürülen kadının hastanedeki uygunsuz görüntülerinin çekilmesine 2 gözaltı

Burdur'da eşi tarafından öldürülen Nurcan Seçer'in hastanedeki uygunsuz görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasına ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz hafta Burç Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Nurcan Seçer, işlettiği dönercide eşi Serhan Seçer tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Olayın ardından kaçan şüpheli polis ekiplerince yakalanırken, ağır yaralanan kadın Burdur Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan Nurcan Seçer'in müşahede odasındaki uygunsuz görüntüleri internette paylaşıldığı ortaya çıktı. Olayın ardından Valilik soruşturma başlattı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, kocası tarafından tüfekle ateş edilmesi suretiyle yaralanarak sevk edildiği hastanede vefat eden Nurcan Seçer'in olay yerinde fotoğrafının ve hastanede ise video olarak kayıt altına alınan görüntülerinin sosyal medya üzerinde paylaşılması sonucu meydana geldiği hatırlatıldı. Olay yerinde çekilen fotoğrafın A.A. isimli şahıs tarafından çekilerek dağıtıldığı bilgisi verilen açıklamada , hastanede çekilen video kaydının ise R.K. isimli şahıs tarafından çekilerek dağıtıldığının tespit edildiği kaydedildi. Her iki şüphelinin yakalanarak adliyeye sevk edilmek üzere gözaltına alındığı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber