Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 02 Temmuz 2025 - 23:41 Yorum: 0

Burdur’da sanayi sitesinde yangın

Burdur’un Bucak ilçesinde sanayi sitesinde bir motosikletin alev almasıyla başlayan yangın, atık malzeme ayrıştırma ve depolama tesisi ile çevredeki iş yerlerine sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı....

Burdur’da sanayi sitesinde yangın

Burdur’un Bucak ilçesinde sanayi sitesinde bir motosikletin alev almasıyla başlayan yangın, atık malzeme ayrıştırma ve depolama tesisi ile çevredeki iş yerlerine sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Yangın, saat 20.00 sıralarında Bucak ilçesi Sanayi Mahallesi’ndeki Oğuzhan Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede faaliyet gösteren hurda işletmesinde park halindeki bir motosiklet henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Kısa sürede büyüyen alevler, işletmenin atık malzeme ayırma ve depolama alanına sıçradı.
İhbar üzerine bölgeye polis ve Bucak Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin zamanında müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı, ardından soğutma çalışmaları yapıldı.
Yangın nedeniyle işletmenin yanında bulunan inşaat malzemesi deposu olarak kullanılan bir dükkânın ofis bölümü ve duvarları da hasar gördü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber