Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Yerel 14 Ekim 2016 - 12:25 Yorum: 0

Burhaniye baraj ile suya hasret giderecek

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yapılması planlanan Reşitköy Barajı ile ilçe suya hasret giderecek.

Burhaniye baraj ile suya hasret giderecek

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yapılması planlanan Reşitköy Barajı ile ilçe suya hasret giderecek. 1957 yılında ilk adımları atılan ve yılan hikâyesine dönen Burhaniye Reşitköy Barajı için müjdeyi Belediye Başkanı Necdet Uysal verdi.

Bölgede incelemelerde bulunmak üzere gelen DSİ Balıkesir Bölge Müdürü Erol Şenöz ve beraberindeki heyeti, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal karşıladı. Bölgede yapılacak olan işler hakkında bir nevi ön keşif için gelen teknik ekip ve ilgili müdürleri ile Burhaniye'ye gelen Erol Şenöz, Burhaniye Belediye Başkanı ve köylülerle istişareler de bulundu. Ayaklı Mesire Alanında DSİ heyetine verdiği yemekte, barajın yapılacağı bölgede kalan kırsal mahalle muhtarlarını da ağırlayan Başkan Uysal, muhtarların merak ettiği cevapları birinci ağızdan duymalarını sağladı. Yemeğe, Burhaniye Ak Parti İlçe Başkanı Onur Bedir, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ve Burhaniye Belediyesi daire müdürleri de katıldı. Teknik ekipten gerekli bilgileri ve merak edilenleri direkt yetkililere sorma imkânı bulan mahalle muhtarları, Başkan Uysal'a, teşekkür etti. Başkan Uysal'da, Reşitköy Barajının ihaleye hazır hale gelmesinden duyduğu mutluluğu ifade ederken,"Bizler halkımızın hizmetkarıyız. Projede emeği geçen devlet büyüklerimize minnettarız. Baraj ile Burhaniyemiz suya hasret giderecek. Hayal olan projeleri bir bir hayata gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz."dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber