Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 07 Haziran 2022 - 10:18 Yorum: 0

Burhaniye’ de Köy Grup Teknisyenliği binası yıkılıyor

Burhaniye ilçesinde, Pelitköy Mahallesinde yaklaşık 30 yıl önce yapılan Köy Grup Teknisyenliği binası ilgisizlik yüzünden yıkılmaya başladı.

Burhaniye’ de Köy Grup Teknisyenliği binası yıkılıyor

Burhaniye ilçesinde, Pelitköy Mahallesinde yaklaşık 30 yıl önce yapılan Köy Grup Teknisyenliği binası ilgisizlik yüzünden yıkılmaya başladı. Bu güne kadar neredeyse hiç kullanılmayan iki katlı bina ilgi bekliyor.

Tarım Bakanlığınca 1993 yılında yapımı tamamlanan Köy Grup Teknisyenliği binası harabe haline geldi. Binanın hiç kullanılmadığını anlatan emekli ziraat teknikeri Ergenç Çavuşoğlu, iki katlı binanın zemin katının Köy Grup Teknisyenliği , ikinci katının da lojman olarak tasarlandığını söyledi. Binanın yıkılmak üzere olduğunu anlatan Çavuşoğlu, "Bu bina Köy Grup Teknisyenliği olarak yapıldı Ancak, hiç kullanılmadı. Sadece bir iki yıl zeytin ilaçlama sezonunda işçiler konakladı. Bina ilgisizlikten yakılmak üzere. Bu bina değerlendirilebilirdi. Ama olmadı" dedi. Harabe haline gelen binanın kötü bir görüntü oluşturduğunu anlatan Pelitköy Muhtarı Hasan Vural da, çözüm bulunmasını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber