Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mart 2023 - 21:58 Yorum: 0

Burhaniye’de iftar yemekleri yüzlerce vatandaşı buluşturuyor

Burhaniye ilçesinde, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte kurulan geleneksel iftar sofraları yüzlerce vatandaşı buluşturuyor.

Burhaniye’de iftar yemekleri yüzlerce vatandaşı buluşturuyor

Burhaniye ilçesinde, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte kurulan geleneksel iftar sofraları yüzlerce vatandaşı buluşturuyor. Geriş Mahallesinde, Ali Dinçer'in düzenlediği iftar yemeğine, AK Parti ve MHP İlçe yönetimi de katıldı.

Geriş Mahallesinde sokağa kurulan iftar sofraları yüzlerce vatandaşı buluşturdu. İftar yemeğine AK Parti İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu ile MHP İlçe Başkanı Murat Kurt ve ilçe yöneticileri de katıldı. Hazırlanan çeşit çeşit yemekleri ikram eden Ali Dinçer, yemeğe katılanlara teşekkür etti. Dinçer'e teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu da, "Bu akşam Ali kardeşimizin iftar yemeğine katıldık. Allah kabul eylesin. Geleneklerimizi yaşatmak güzel bir şey" dedi. Çocukluğunun Geriş Mahallesinde geçtiğini anlatan AK Parti Ören Mahalle Temsilcisi Hamdi Mengi ise, "Toplu iftar geleneğini yaşatan komşularıma teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber