Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Aralık 2022 - 14:03 Yorum: 0

Burhaniye’de zeytin hırsızlığı önlemleri değerlendirme toplantısı yapıldı

Türkiye'nin önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, zeytin hasadı devam ederken, Kaymakam İlyas Memiş başkanlığında zeytin...

Burhaniye’de zeytin hırsızlığı önlemleri değerlendirme toplantısı yapıldı

Türkiye'nin önemli zeytin üretim merkezlerinden Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, zeytin hasadı devam ederken, Kaymakam İlyas Memiş başkanlığında zeytin hırsızlığının önlenmesine yönelik değerlendirme toplantısı yapıldı. Kaymakamlık Salonundaki toplantıya İlgili kurum amirleri katıldı.

Toplantıda, zeytin hırsızlığının önlenmesi konusunda Balıkesir Valiliği tarafından uygulamaya konulan tedbir ve kararların takibi ele alındı. Alınan tedbirlerin caydırıcı ve sonuç alıcı mahiyette olması İçin yapılacak çalışmalar ile ilgili kurumların talepleri ve ihtiyaçları değerlendirildi. Toplantıya katılanlara teşekkür eden Kaymakam İlyas Memiş, zeytin hırsızlığının önlenmesi için yoğun bir çalışma yapıldığını kaydetti. Toplantıya, Kaymakam İlyas Memiş, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Emir Sırakaya, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Erbalaban, Tarım ve Orman Müdürü Muhsin Pala, Sahil Güvenlik Komutanlığı TCSG 905 Komutanı Berkan Başaran, Ziraat Odası Başkanı Ali Karaaslan, İlçe Yazı İşleri Müdürü Abdurrahim Yardım, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ünsal Çalışkan ve Zabıta Müdürü Yüksel Yüce katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber