Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Şubat 2023 - 20:48 Yorum: 0

Burhaniye’den Hatay’a iş makineleri gönderildi

Deprem bölgelerine yönelik yardım faaliyetlerinde teyakkuzda olan Burhaniye Belediyesi, Hatay'a 2 adet iş makinesi gönderdi.

Burhaniye’den Hatay’a iş makineleri gönderildi

Deprem bölgelerine yönelik yardım faaliyetlerinde teyakkuzda olan Burhaniye Belediyesi, Hatay'a 2 adet iş makinesi gönderdi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yardım seferberliği başlatan Burhaniye Belediyesinde; afet bölgesine gitmek üzere 2 adet ekskavatör, belediye hizmet binası önünden uğurlandı. AFAD ile koordinasyon içerisinde yürütülen çalışmalar dahilinde Burhaniyeli iş insanlarının da desteğiyle görevli operatörler ve şoför deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler yaraların hep birlikte kenetlenerek sarılacağını belirterek, "Bu zor zamanları, birlik olarak aşabiliriz. Son yüzyılın felaketini yaşadığımız bugünlerde, Belediye olarak tüm imkanlarımızı değerlendirmeye gayret ediyoruz. Yardım seferberliğimiz halkımızın desteğiyle büyüyor. Tüm halkımızın dayanışmasıyla umuda el uzatacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber