Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Haziran 2022 - 12:38 Yorum: 0

Bursa polisi hırsızlara göz açtırmıyor

Bursa'da Kestel ilçe emniyet müdürlüğü hırsızlıkla mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde hırsızlara göz açtırmıyor.

Bursa polisi hırsızlara göz açtırmıyor

Bursa'da Kestel ilçe emniyet müdürlüğü hırsızlıkla mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde hırsızlara göz açtırmıyor.

Kestel ilçesi Barakfakih Mahallesi'nde bulunan Baz istasyonu civarında şüpheli şahıslar olduğu ve araçla gezdikleri bilgisi üzerine, olay yerine giden ekiplerce yapılan çalışmada, bahse konu baz istasyonundan 4 adet sanayi tipi akü çalındığını anlayan polis ekipleri, aracı kanal boyu üzerinde yakaladı. Araç içerisindeki şahısların U.A, V.Y ve N.Ç isimli şahıslar olduğu anlaşılmış, ayrıca şahısların üzerinden uyuşturucu madde ele geçirilmiş, şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aynı gün Barakfakih Mahallesi'nde 3 farklı araçtan meydana gelen akü hırsızlıkları ile ilgili olarak Kestel İlçe SÖS Büro Amirliğimizce yapılan araştırmalarda tespit edilen araç ve B. B isimli şüpheli şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber