Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 01 Aralık 2022 - 13:03 Yorum: 0

Bursa’da bir kuaför, 50 engelliyi güzelleştirdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kuaför, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle özel vatandaşların saç kesimi başta olmak üzere bakımlarını gerçekleştirdi.

Bursa’da bir kuaför, 50 engelliyi güzelleştirdi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kuaför, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle özel vatandaşların saç kesimi başta olmak üzere bakımlarını gerçekleştirdi.

Kuaför Ceyhun Işık ve ekibi Akhisar Mahallesi Karalar yolu üzerinde faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezinde kalan özel vatandaşların, saç kesim, bakımını yaptı. Işık ve ekibi rehabilitasyon merkezine giderek 25 kadın ve 25 erkek olmak üzere 50 özel vatandaşın saç ve sakal kesiminin yanı sıra kadınları ise makyaj yaparak güzelliklerine güzellik kattı.

Etkinlikle alakalı açıklama yapan Ceyhun Işık, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü için bir farkındalık olsun istedik. Sağ olsun bazı kuaför ve sanatçı arkadaşlarda bize destek oldular, geldiler buraya. Bugün 50 tane özel insanımızı burada güzelleştirdik, makyajlarını ve saçlarını yaptık. Müzik çaldık, onları eğlendirdik, moral verdik. Onları görmezden gelmeyelim. Onlarda bu vatanın insanları. Herkes bir engelli adayıdır. O yüzden onların fakrına varalım." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber