Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Şubat 2022 - 14:48 Yorum: 0

Bursa’da karma dövüş sanatları organizasyonu gerçekleştirildi

Bursa" da ilk kez "Kadyrow Fighting League" etkinliği kapsamında karma dövüş sanatları (MMA) organizasyonu düzenlendi.

Bursa’da karma dövüş sanatları organizasyonu gerçekleştirildi

Bursa" da ilk kez "Kadyrow Fighting League" etkinliği kapsamında karma dövüş sanatları (MMA) organizasyonu düzenlendi. Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) ana sponsorluğunda gerçekleşen etkinliğe, 9 ülkeden 40 sporcu katıldı. Bursa Yunuseli Kongre Merkez'indeki etkinlik halka açık olarak gerçekleşti.

Bursa'da ilk olma niteliğindeki karma dövüş sanatları organizasyonunda yapılan mücadeleler sonucunda, Azerbaycan, Türkmenistan, Kırgızistan, Özbekistan, Rusya, İran, Afganistan, Kazakistan ve Türkiye'den katılan sporcular, kendi kulvarlarında birincilik için ter döktüler. Gecenin sonunda Murodjon Kodirov, Khumoyun İbragimov, İbrahim Aladinov, Nursultan Asker, Guvanç Dadayev, Mikayılov Toğrul, Kemal Akif, Aslan Ashrafov, Köroğlu Kaibov, kendi kulvarlarında birinci olmayı başardılar.

DATÜB Genel Başkanı Ziyatdin Kassonov, yaptığı açıklamada, "Öncelikle burada etkinliğimize katılan tüm sporcularımıza kutluyorum. Bursa, bizim için çok önemli bir şehir. Çünkü burası Osmanlı Devleti'nin ilk başkentidir ve bizim için çok şey ifade etmektedir. Dolayısıyla Bursa" da sanayi nasıl gelişmişse, turizm nasıl gelişmişse spor faaliyetleri de gelişsin. Biz, Dünya Ahıska Türkleri Birliği olarak yetişen sporcularımıza katkımız olsun istedik. Türkiye'yi temsil etmek için bizi gururlandıran sporcu kardeşlerimize destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Karma Dövüş Sanatları Federasyon Başkanı Arif Arık, "Kadyrow Fighting League etkinliğinin ilkinin Bursa'da yapılması gurur verici.Birbirinden güzel maçlar ve çekişmeli maçlar izledik. Bursa'da düzenlenen bu organizasyona destek veren Bursa halkına ve değerli iş insanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu desteklerle inanıyorum ki MMA sporu daha ileri seviyelere gidecek" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber