Bursa’da kontrolden çıkan tır refüje uçtu. Facianın teğet geçtiği kazada sürücü yaralanırken, otobanda trafik uzun kuyruklar oluşturdu.
Bursa’nın Osmangazi ilçesi Çağlayan Köyü mevkiinde otobanda seyir halindeki tır kontrolden çıkıp refüje daldı. Bariyerleri aşan araç, girdiği refüjde mahsur kaldı. Çevredekiler kazaya karışan tırın sürücüsü için yardıma koşarken, 112 ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi ambulansta yapılan sürücünün tedavisi sürerken, kaza sebebiyle trafikte uzun kuyruklar oluştu. O anlar havadan dron ile görüntülenirken, refüje saplanan tır kurtarıcıyla bulunduğu yerden alındı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.