Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:33 Adalet Bakanı Tunç: "26 Haziran-26 Temmuz tarihleri arasında çıkan orman ya...02:39 Başakşehir’de fabrikada çıkan yangın büyümeden söndürüldü02:36 Karabük’teki orman yangınında 60 saat geride kaldı02:35 İzmir’de motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü01:33 Alkollü çevirmeye girdi, ehliyeti gidince depremleri daha önceden bildiğini...01:32 Kazı sırasında doğal gaz borusu delindi, mahalleyi gaz kokusu sardı01:08 İskenderun’da uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama01:08 Antakya’da konteyner yangını01:06 İngiltere’de 221 parlamenter, Başbakan Starmer’a Filistin’in tanınmasını ta...01:03 AK Parti Genel Başkan Vekili Ala: "Türkiye 21. yüzyılda, diplomasisinin mer...00:54 Akşam termometre 35’i gösterdi Aydınlılar serinlemek için meydana akın etti00:54 Akşam termometre 35’i gösterdi Aydınlılar serinlemek için meydana akın etti00:49 Savaştepe Karaçam’da çıkan orman yangını kontrol altına alındı00:49 Savaştepe Karaçam’da çıkan orman yangını kontrol altına alındı00:48 İngiltere Başbakanı Starmer: "Çocuklara ve bebeklere yardım ulaştırılmasını...00:48 İngiltere Başbakanı Starmer: "Çocuklara ve bebeklere yardım ulaştırılmasını...00:42 Bakan Yumaklı: "Antalya’da çıkan orman yangını kontrol altına alındı"00:41 Muş’ta trafik kazası: 2 kişi yaralandı00:36 Takla atan araç metrelerce sürüklendi: Ehliyetsiz sürücü ölümden döndü00:29 Ankara’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü
Asayiş 18 Kasım 2023 - 10:27 Yorum: 0

Bursa’da kural tanımayan sürücülere sıkı uygulama

Bursa’da trafik kuralları hiçe sayan sürücülere yönelik polis ekipleri sıkı denetim gerçekleştirdi. Yapılan uygulamada hem kendi, hem de başkalarının canını hiçe sayan 225 araç sürücüsüne yaklaşık 150 bin lira idari ceza kesildi.İl Emn...

Bursa’da kural tanımayan sürücülere sıkı uygulama

Bursa’da trafik kuralları hiçe sayan sürücülere yönelik polis ekipleri sıkı denetim gerçekleştirdi. Yapılan uygulamada hem kendi, hem de başkalarının canını hiçe sayan 225 araç sürücüsüne yaklaşık 150 bin lira idari ceza kesildi.
İl Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, vatandaşların güven ve huzuru için uygulama yaptı. Denetimlerde ekipler, kemer ve ışık ihlali yapan sürücülere ceza uyguladı. Kentin bir çok noktasında trafiğin güvenliği için kolları sıvayan ekipler, kural tanımayan sürücüleri bir bir tespit ettiler. Bir çok sürücünün kendi canını dahi düşünmeden yola çıkarken, bazı sürücüler ise alkollü direksiyon başına geçti. Polis ekiplerince vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla yaptığı uygulamada 225 araç sorgulanırken, kurallara uymayan sürücülere ise yaklaşık 150 bin lira idari ceza uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü, uygulamaların vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla yapıldığının altını çizerken, emniyet kemerinin trafik kazalarında ölüm riskini yüzde 45, yaralanma riskini ise yüzde 60 azaltmasının altını çizdi.
Öte yandan, polis ekiplerinin uygulaması havadan da görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber