Bursa’da faaliyet gösteren Türkiye’nin önemli süt firması, toplu iş sözleşmesinde anlaşamadı.
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde faaliyet gösteren SEK Süt Fabrikası ile Tek Gıda-İş Sendikası arasında yürütülen 2. dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, çıkmaza girdi. İstanbul’da gerçekleşen toplantıda, işveren ve sendika temsilcileri işçilerin talepleri konusunda uzlaşmadı. İşçilerin talep ettiği ücret ve çalışma şartlarını kabul etmemesi üzerine, Tek Gıda-İş Sendikası yetkilileri işçileri ile bir araya gelerek gelinen son durumu aktardı.
Yapılan değerlendirmeler sonucunda ise 26 Mayıs tarihinde grev kararı alındı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.