Büyük İslam Ocakları Genel Merkezi tarafından Malatya’da düzenlenen program, yağışlı havaya rağmen yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yaklaşık 550 kişinin katıldığı programda Genel Başkan Bülent Kaya, teşkilatlanma ve gençlere yönelik çalışmalar hakkında m
Büyük İslam Ocakları Genel Merkezi tarafından Malatya’da düzenlenen program, yağışlı havaya rağmen yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yaklaşık 550 kişinin katıldığı programda Genel Başkan Bülent Kaya, teşkilatlanma ve gençlere yönelik çalışmalar hakkında mesajlar verdi.
Büyük İslam Ocakları Genel Merkezi tarafından Malatya’da düzenlenen programa Genel Başkan Bülent Kaya, teşkilat mensupları, il ve ilçe temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yağışlı havaya rağmen yoğun ilginin gösterildiği programa yaklaşık 550 kişinin katıldığı belirtilirken, Büyük İslam Ocakları Genel Merkezi bünyesinde ülke genelinde 31 bin 700 kayıtlı üyenin bulunduğu ifade edildi.
Korkut: “Gençlerimizi bir araya getirmeyi hedefliyoruz”
Programda Büyük İslam Ocakları adına konuşan Said Korkut, çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini belirterek gençlere yönelik faaliyetlerin önemine dikkat çekti.
Korkut, Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmelerin özellikle gençler üzerinde önemli etkiler oluşturduğunu belirterek, gençleri bir araya getirmeyi, eğitim, kültür ve sosyal faaliyetleri artırmayı hedeflediklerini söyledi.
Gençlerin çeşitli etkiler nedeniyle olumsuz yönde etkilenebildiğini ifade eden Korkut, “Gençlerimizi bir araya getirerek toparlamak, inancımızın gereğini yaşatmak, eğitim ve kültür çalışmalarını artırmak istiyoruz” dedi.
Korkut, Büyük İslam Ocakları Genel Başkanı Bülent Kaya’nın çalışmalarını da takdir ederek, yürütülen faaliyetlerin Malatya ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kaya: “Biz bir cemaat değil, hareketiz”
Büyük İslam Ocakları Genel Başkanı Bülent Kaya ise Malatya’daki programa gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür etti.
Genel merkez bünyesinde 31 bin 700 kayıtlı üye bulunduğunu belirten Kaya, Türkiye’nin farklı illerinde temsilcilikler ve başkanlıklar aracılığıyla teşkilatlanma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
Büyük İslam Ocakları’nın yapısına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kaya, “Bizim ismimizden dolayı bizi bir cemaat gibi görenler olabilir. Bizim cemaatlerle işimiz yok. Biz bir hareketiz. Devletimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.
Kaya, cemaat yapılanmalarına ilişkin de değerlendirmelerde bulunarak, mevcut şartlar çerçevesinde çeşitli cemaat yapılanmalarına karşı olduklarını dile getirdi.
Malatya’da yoğun katılım
Yağışlı havaya rağmen vatandaşların programa gösterdiği yoğun ilgi dikkat çekti. Genel merkez yönetimi, teşkilat mensupları ve vatandaşların bir araya geldiği programda, Büyük İslam Ocakları’nın önümüzdeki dönemde gençlik, eğitim ve kültür alanlarındaki çalışmalarına ağırlık vereceği mesajı verildi.
Program, konuşmaların ardından katılımcıların bir araya gelmesiyle devam etti.
MHA Malatya Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Türkiye'nin yakın tarihindeki en büyük felaketlerden biri olan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin üzerinden 27 yıl geçti. Merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan 7,4 büyüklüğündeki deprem, başta Kocaeli olmak üzere Sakarya, Yalova, İstanbul ve Düzce'd
Siyonist rejimin Kanal 12 televizyonu, işgalci ordunun Lübnan'da birkaç gün sürebilecek yeni bir çatışma sürecine hazırlandığını bildirdi. Kanal 12'nin kimliğini açıklamadığı askeri kaynaklara dayandırdığı haberinde, ordunun özellikle Hizbullah'a ait oldu
Lübnan Sağlık Bakanlığı, 2 Mart ile 16 Ağustos tarihleri arasında işgal rejimi saldırısının toplam bilançosunu güncelledi. Buna göre saldırılarda şehit sayısı 4 bin 346'ya, yaralı sayısı da 12.301 ulaştı. Ulusal Haber Ajansı tarafından yayınlanan istati
Türkiye, Suudi Arabistan, Mısır, Ürdün, Pakistan, Endonezya, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanları ortak açıklama yayımladı. Açıklamada, "ABD Başkanı Donald Trump'ın Gazze'deki çatışmayı sona erdirmeye yönelik kapsamlı planının uygulanmas
Diyarbakır'da bir dizi temaslarda bulunan İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde gündemi değerlendirdi. Terörsüz Türkiye sürecini değerlendiren Bakan Çiftçi, Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanu
Kolombiya'nın eski Cumhurbaşkanı Gustavo Petro, Kolombiya'nın yeni Cumhurbaşkanı Abelardo de la Espriella'nın "işgal altındaki Golan Tepeleri'nde israil egemenliğini tanıyan" kararına tepki gösterdi. Kolombiya halkının büyük çoğunluğunun Golan Tepeleri'ni
Yunanistan ulusal yayın kuruluşu ERT, itfaiye kaynaklarına dayanarak, Yunanistan'ın Salamina Adası'nda çıkan orman yangınıyla mücadele operasyonu sırasında iki ceset bulunduğunu bildirdi. Kimlikleri henüz belirlenemeyen cesetler, Peristeria'nın ormanlık b
Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre işgal ordusu, Han Yunus'un batısındaki Aksa Üniversitesi yakınlarında yerinden edilenlerin kaldığı çadır kampına saldırı düzenledi. Saldırıda çok sayıda Filistinlinin yaralandığı belirtildi. Siyonist rejim, Gazze Şe
Facianın Eşiğinden Dönüldü: Otomobil Akaryakıt Tankerine Çarptı
İtalya'da bir çift, çocuklarının arabada öldüğünü 100 kilometre sonra fark edebildiler
03Trump, Güney Kore'yle askeri tatbikatların ölçeğini Kuzey Kore için küçülttü
04Ferhat Göçer’in Şarkılarıyla Malatya Kültür Yolu Festivali’ne Veda Edildi
05Malatya Kültür Yolu Festivali Etkinliklerle Sona Erdi
06Trump'tan iki mesaj: Mekke Anlaşması'na övgü, Güney Kore'ye askeri tatbikat freni
07Malatya’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 258 bin 104 oldu
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük