Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 23 Şubat 2022 - 19:43 Yorum: 0

Büyükçekmece’de iki araç kafa kafaya çarpıştı: 1 yaralı

Büyükçekmece Türkoba Caddesi'nde ters istikametlerde seyir halinde olan iki araç kafa kafaya çarpıştı.

Büyükçekmece’de iki araç kafa kafaya çarpıştı: 1 yaralı

Büyükçekmece Türkoba Caddesi'nde ters istikametlerde seyir halinde olan iki araç kafa kafaya çarpıştı. Olayda 1 kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 17.40 sıralarında Büyükçekmece Türkoba Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücü ismi öğrenilemeyen 34 ACS 558 plakalı pikap tarzı araç sağ şeritte ilerlerken, sol tarafında bulunan oto yıkamaya girmek istedi. Bu sırada karşı istikametten süratli bir şekilde geldiği öğrenilen Mehmet Emin E. isimli sürücünün kontrolündeki 34 KK 1426 plakalı otomobil, pikap araç ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 34 KK 1426 plakalı aracın sahibi Mehmet Emin E. otomobil içinde sıkışarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye, sıkışan sürücüyü bulunduğu yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Büyükçekmece Türkoba Caddesi'nde yaşanan kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada, sağ şeritte bulunan 34 ACS 558 plakalı pikap aracın sol tarafında bulunan oto yıkamaya girmek için manevra yaptığı, o sırada karşı istikametten gelen 34 KK 1426 plakalı otomobil ile çarpıştığı görülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber