Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Aralık 2022 - 10:23 Yorum: 0

Büyükşehir, asfalt çalışmalarına Tarsus’ta devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Tarsus'a bağlı olan Çiçekli Mahallesi'ni D-400 karayoluna...

Büyükşehir, asfalt çalışmalarına Tarsus’ta devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Tarsus'a bağlı olan Çiçekli Mahallesi'ni D-400 karayoluna ulaştıran 13 kilometre uzunluğundaki grup yolunda asfaltlama çalışması gerçekleştiriyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kritik bölgelerde yaşanan ulaşım problemlerini bir bir çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Tarımsal üretimin oldukça yoğun şekilde yapıldığı ve bölgede bulunan birçok yerleşim yerinde yaşayan vatandaşlarında sıklıkla kullandığı ve bozuk zemini olan Çiçekli grup yolunun, zemini sökülerek, kademe kademe asfalt serim faaliyetleri de uygulanıyor. Zemin iyileştirme faaliyetinin yerine getirilmesinden sonra gerçekleştirilen asfalt döküm işleminde, şu ana kadar 6.5 kilometrelik bölüm tamamlandı. Yenice'ye kadar uzanan grup yolunda ekiplerin hummalı çalışması ise devam ediyor.

Çiçekli Mahallesi Muhtarı Sadık Kenarlı, grup yolunun bölge açısından büyük önem arz ettiğini belirterek, "Cumhuriyet tarihinde olmayan bir yol yapıldı. Bu konuda şahsım ve köyüm adına Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Başkanıma teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber