Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
02:32 Filistin Dayanışma Platformu, İsrail’in Refah’ta başlattığı saldırıyı Ankar...02:28 Yaşlı kadın tırın altında kalarak can verdi... Feci kaza kamerada01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...23:00 İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyo...22:50 İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusuna hava saldırısı ba...
Yerel 23 Mayıs 2020 - 13:33 Yorum: 0

Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşlara kupa bardaklı bayram şekeri

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ağız tadında güzel bir bayram geçirmeleri için Tarsus ve Çamlıyayla'da da özel olarak hazırlanan kupa...

Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşlara kupa bardaklı bayram şekeri

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ağız tadında güzel bir bayram geçirmeleri için Tarsus ve Çamlıyayla'da da özel olarak hazırlanan kupa bardak ve şekerleri dağıttı.

Bayram öncesi, vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarının kabirlerini ziyaret için gittikleri Tarsus Merkez ve Güney Mezarlıklarının giriş bölümlerinde stant kuran Büyükşehir ekipleri, kupa bardak ve şekerleri dağıttılar.

Özel olarak hazırlanan kutu içerisinde bulunan kupa bardak ve şekerler Tarsus'ta ayrıca Yarenlik Alanı, Gazipaşa Mahallesi, Atatürk Caddesi Cetvel Köprüsü civarı ve 82 Evler mahallesinde bulunan sanayi çarşısında esnaflara da dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşlara kupa bardaklı bayram şekeri

Büyükşehir Belediyesi’nden vatandaşlara kupa bardaklı bayram şekeri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber