Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 28 Ocak 2023 - 16:49 Yorum: 0

Büyükşehir ekiplerinin karla mücadele çalışmaları sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sebebiyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına karla mücadele...

Büyükşehir ekiplerinin karla mücadele çalışmaları sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sebebiyle vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Tüm yurtta etkisini hissettirmeye başlayan soğuk havalar ve kar yağışı, Aydın'ın yüksek kesimlerinde de etkili oldu. Hava durumunun seyrini an be an takip eden Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri de, kar yağışının etkili olduğu noktalarda hazır olarak bekleyen iş makineleri ile çalışmalarını sürdürüyor.

Yolların kapanması ve buzlanmayı önlemek için kar küreme ile tuzlama çalışmalarını yoğun bir şekilde yapan ekipler, gündelik hayatın ve ulaşımın aksamamasını sağlayan hizmetlerine Sultanhisar ve Efeler ilçelerinde 7/24 esasına göre devam ediyor.

Karlı yollarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek için mücadele ettiklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sürücülere yola çıkarken tedbirli olma çağrısı yaparken, vatandaşların her türlü ihtiyaçları için Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Hızlı Çözüm Merkezi hattını arayabileceklerini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber