Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 01 Nisan 2023 - 14:13 Yorum: 0

Büyükşehir Mobil Aşevi yemek ikramlarını sürdürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, dayanışma ve yardımlaşmanın öne çıktığı Ramazan Ayı'nın maneviyatına uygun olarak mahallelerde iftar öncesi yemek...

Büyükşehir Mobil Aşevi yemek ikramlarını sürdürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, dayanışma ve yardımlaşmanın öne çıktığı Ramazan Ayı'nın maneviyatına uygun olarak mahallelerde iftar öncesi yemek dağıtımlarını sürdürüyor. Mobil Aşevi Ramazan Ayı başından bu yana her akşam farklı bir mahallede bin 500 kişilik yemek ikramında bulunuyor.

Ramazan Ayı'nın başından bu yana her akşam farklı bir mahallede iftar öncesi yemek dağıtımı gerçekleştiren Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi bu kez Kepez Barış Mahallesi'ndeydi. Aşevinde hazırlanan yemekler vatandaşlara ikram edildi. İftar saatinden önce belediye personeli tarafından dağıtılan iftar menüsünde çorba, ana yemek, pilav ve tatlı yer aldı.

"Her akşam farklı mahallede"

"İftarda Mahallenizdeyiz" sloganıyla Ramazan Ayı boyunca sürecek uygulamadan son derece memnun kalan vatandaşlar, iftar öncesi yemeklerini alarak evlerinde oruçlarını açıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi, 2 Nisan Pazar günü Göçerler, 3 Nisan Pazartesi günü Şafak, 4 Nisan Salı günü Altınova Menderes, 5 Nisan Çarşamba günü Gebizli, 6 Nisan Perşembe günü Fevzi Çakmak ve 7 Nisan Cuma günü Yeşildere Mahallesi'nde yemek dağıtımı yapacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber