Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Eylül 2022 - 17:08 Yorum: 0

Büyükşehir pehlivanlarının sırtı yere gelmiyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş sporcuları, İstanbul'da katıldıkları Ulugazi Yağlı Güreşleri'nde farklı kategorilerde şampiyonluklar...

Büyükşehir pehlivanlarının sırtı yere gelmiyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş sporcuları, İstanbul'da katıldıkları Ulugazi Yağlı Güreşleri'nde farklı kategorilerde şampiyonluklar elde etti.

17-18 Eylül tarihlerinde düzenlenen Ulugazi Yağlı Güreşleri'ne katılan Sakarya Büyükşehir Belediyesi pehlivanları, birbirinden önemli başarılar elde etti. İstanbul Maltepe Orhangazi Şehir Parkı'nda düzenlenen müsabakalara toplamda 568 pehlivan katılırken, sporcularımızdan Rıdvan Kaya başaltı boyunda birinci olarak altın madalyaya uzandı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan müsabakalarda, Fahrettin Çelik teşvik boyunda birinci, yine aynı boyda Ferhat Duman ise üçüncülük elde etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber