Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:25 Bakan Yerlikaya: “Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen ‘Mahzen-32’ operasyonlar...08:15 Savcı Özbek’ten lise öğrencilerine başarı tavsiyeleri08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı
Türkiye 15 Mart 2023 - 15:53 Yorum: 0

Büyükşehir’den deprem bölgesine tarımsal destek

Depremin en fazla etkilediği şehirlerden biri olan Malatya'da alt ve üstyapı çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi depremzede üreticilere...

Büyükşehir’den deprem bölgesine tarımsal destek

Depremin en fazla etkilediği şehirlerden biri olan Malatya'da alt ve üstyapı çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi depremzede üreticilere destek olmak için tarım konusunda da teknik ekip gönderdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesindeki yaraları sarmak, depremzede vatandaşların yanında olmak için çalışmalarına devam ediyor. Depremden en fazla etkilenen şehirlerden biri olan Malatya'da depremzede üreticilere teknik destek vermek için ekip gönderen Büyükşehir Belediyesi Doğanşehir, Akçadağ ilçeleri ve kırsal mahallelerde incelemelerde bulundu. Üreticilerle birebir görüşmeler yapan Büyükşehir ekipleri tarımsal üretimin devam etmesi için neler yapılması gerektiğini sahada inceledi. Ayrıca Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde üreticilerin elinde büyük miktarda kurutulmuş kayısı olduğunu tespit eden Büyükşehir ekipleri ilçe belediyeleri ile birlikte 11 ton kayısıyı satın alarak üreticileri bir nebze olsun rahatlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber