Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:25 Farabi 9. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı’nda büyük ödül 200 bin lira08:22 Tarımsal Üretim Planlaması hayata geçiriliyor08:19 Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Şirin uyardı08:18 Belediye meclisinde 5 madde komisyona gönderildi08:17 TKDK İPARD III Bilgilendirme Toplantısı yapıldı08:14 Baharda açan ters laleler Munzur Dağları’na güzellik kattı08:12 77 ilde "SİBERGÖZ-37" operasyonu: Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi i...08:04 77 ilde çevrimiçi çocuk müstehcenliği ve tacizi ile mücadele kapsamında düz...05:56 Niğde - Ankara Otoyolu’nda otobüs şarampole devrildi: 2 ölü, 40 yaralı05:32 Trump “sus payı” davasında bir kez daha hakim karşısına çıktı05:05 Tartıştığı ailesini bıçakla rehin aldı, aile bireylerini itfaiye tahliye et...02:58 Evdeki yangın tüpü patladı, 2 ahşap bina alev alev yandı02:53 Osmaniye’de yağış hayatı olumsuz etkiledi: Araçlar yolda kaldı, evleri su b...02:34 Polis, 2 şüpheliyi uyuşturucu maddeyle yakaladı02:25 Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol...02:11 5. kattan düşen 92 yaşındaki kadın öldü02:05 Antalya’da Pakistanlı kadın kanlar içerisinde ölü bulundu, öğretmen oğlu gö...01:43 Mersin’de polis minibüsü kaza yaptı: 1 polis memuru yaralı01:39 İflas eden firmanın alacaklıları kapıya dayandı00:49 Burdur’da şizofreni hastası oğluyla birlikte yaşayan yaşlı kadın evinde ölü...
Yerel 04 Mart 2021 - 13:03 Yorum: 0

Büyükşehir’den ilçelere bank ve piknik masası desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gürsu'daki atölyelerinde üretilen kent mobilyaları merkez ve 19 ilçede ihtiyaç duyulan bölgelere gönderiliyor.

Büyükşehir’den ilçelere bank ve piknik masası desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gürsu'daki atölyelerinde üretilen kent mobilyaları merkez ve 19 ilçede ihtiyaç duyulan bölgelere gönderiliyor. Bu kapsamda batı ve doğu ilçelerinde bulunan cami, okul, sağlık ocağı, meydan ve parklara bank ve piknik masaları yerleştirildi. D400 yolu üzerinde yıllardır bakımı yapılmayan 700'e yakın ağacın da bakım ve budaması yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'na bağlı Gürsu'daki atölyelerinde ihtiyacı olan kent mobilyasının üretimini kendi yapıyor. Atölyelerde el işçiliği ile bank, pergola, ahşap ve demir çit, çocuk oyun grubu, masa, sandalye, kapı ve güvenlik kulübesi gibi ürünlerin üretimi gerçekleştiriliyor. Üretilen kent mobilyaları ihtiyacı olan ilçelere gönderiliyor.

Talepler yerine getiriliyor

Yeni normalleşme süreci ile birlikte çalışmalarını hızlandıran Park ve Bahçeler ekipleri, ilçelerden gelen bank ve masa taleplerini de hızla değerlendirerek yerine getiriyor. Bu kapsamda Kaş'a bağlı Çataloluk, Çukurbağ, Kasaba, Bezirgan, Gökçeören ve Gömbe mahallelerinin talepleri yerine getirildi. Okul, cami ve sağlık ocakları ile meydanlara bank ve piknik masası yerleştirildi.

Doğu ilçelerine bakım onarım

Park Bahçeler ekipleri doğu ilçelerine de hizmet götürdü. Alanya ve Manavgat başta olmak üzere, Serik, İbradi, Akseki, Gündoğmuş ilçelerinde bulunan okul, kreş, camii, kurs merkezleri, mezarlıklardan gelen bank ve piknik masası talepleri karşılandı. Yüz yüze eğitim öncesi Manavgat Milli Egemenlik Ortaokulu, Şehit İbrahim Mudul İlkokulu, Alanya Kestel Ortaokulu'nda bakım-onarım, peyzaj düzenleme çalışmaları yapıldı.

Park ve bahçeler ekipleri ayrıca yıllardır kaderlerine terk edilmiş ağaçları da bakıma aldı. D400 Finike -Kumluca yolu, Demre yolu ve Kaş merkezde yıllardır bakımları yapılmayan ağaçlar ilkbahara yeni bir görüntü ile merhaba diyecek. 700'e yakın ağaç grubu ve palmiyelerin budaması sepetli araçlarla yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber