Aydın Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen eğitimler ile milli takıma giren genç yüzücü Nisan Ada Balkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.Aydın Büyükşehir Belediye...
Aydın Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen eğitimler ile milli takıma giren genç yüzücü Nisan Ada Balkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, Grand Prix Burgas 2025 Uluslararası Yüzme Şampiyonası 13-14 yaş kategorisinde 3’üncü olan Yüzme Milli Takımı sporcusu Nisan Ada Balkan ile Antrenör Aytekin Mindan ziyarette bulundu. Yarışmaya katılan 250 sporcu arasından gösterdiği başarı ile Aydın’ın gururu olan Nisan Ada Balkan, desteklerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Efeler ilçesi Kemer Mahallesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde sağlanan imkanlar ve gerçekleştirilen antrenmanlar ile Milli Takıma girmeye hak kazandığını belirten Balkan, "Antrenmanlarımızı Atatürk Spor Kompleksi’nde yapıyoruz. Yarışlar 50 metrelik havuzlarda yapılıyor; Kuşadası’nda 25 metrelik küçük bir havuzda yüzme imkanımız var o yüzden Atatürk Spor Kompleksi’nde bulunan 50 metrelik havuz bize kendimizi geliştirmek adına bayağı bir katkı sağlıyor. Başarımız, Aydınımızı temsil etmek bizlere gurur veriyor. Özlem Başkanımıza çok teşekkür ederiz, gerçekten Atatürk Spor Kompleksi çok güzel. Bir tesiste aradığımız her şeyi burada bulabiliyoruz" diye konuştu.
Geleceğin şampiyonları Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile yetişiyor
Yüzlerce sporcuya ev sahipliği yapan Atatürk Spor Kompleksi, tam ve yarı olimpik havuzu yan yana bulundurması ile geleceğin şampiyonlarının tercihi oluyor. Aydın’da kara antrenmanlarına imkan sağlayan tek tesis olan Atatürk Spor Kompleksi, açık havuzun yanı sıra kapalı havuzuyla kış aylarında da antrenman yapma imkanı sağlıyor. Milli Takıma ve uluslararası şampiyonalara hazırlanan sporcular, Atatürk Spor Kompleksi’nde profesyonel eğitmenlerin eşliğinde rahatlıkla antrenman yapabiliyor.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından kente kazandırılan Atatürk Spor Kompleksi’nden memnuniyet duyduklarını, tesisin Aydın’a kazandırılmasının ardından kent genelinde yüzme kulüplerinin yaygınlaştığını belirten Mindan, "Aydın’da 50 metrelik havuzda çalışma imkanı sadece Atatürk Spor Kompleksi’nde var. Biz özellikle yaz aylarında açık havuzdan faydalanıyoruz, yeri geliyor kapalı havuzdan faydalanıyoruz. Nazilli’den, Kuşadası’ndan ve diğer ilçelerimizden bütün sporcularımızı Atatürk Spor Kompleksi’ne getiriyoruz, antrenman yaptırıyoruz. Aydın’da hem yüzme antrenmanları gerçekleştirilebilen hem de fitness yapılabilen tek tesis Atatürk Spor Kompleksi. Biz Atatürk Spor Kompleksi’nden çok memnunuz" dedi.
"Genç sporculara desteklerimiz devam edecek"
Büyükşehir Belediyesi tarafından genç sporculara yönelik gerçekleştirilen desteklerinin devam edeceğini belirten Başkan Çerçioğlu, "Hocamızın ve değerli sporcu kızımızın başarılarının devamını dilerim. Altyapıda bulunan sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz. Bizlerin amacı Milli Takıma sporcu yetiştirmekti, bunu gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyim. Buradaki en büyük başarı tabii ki hocamızın, kızımızın ve ailesinin, kendilerini tebrik ederim; Nisan Ada, Aydınımızı olimpiyatlarda temsil edecek" ifadelerini kullandı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Amed Sportif Faaliyetler, evinde karşılaştığı Iğdır FK’yı 3-0 mağlup etti.Stat: DiyarbakırHakemler: Burak Demirkıran, Oğuzhan Yazır, Çağrıcan PazarcıklıAmed Sportif Faaliyetler: Erce Kardeşler, Murat Uçar, Celal Hanalp, K
Tunceli Valisi Şefik Aygöl, Burmageçit Köyü’nde bulunan spor tesislerinde yaptığı incelemeler sırasında Dersimspor’un altyapısını güçlendirmek amacıyla yeni bir spor tesisi yapılacağını açıkladı.Dersim Spor ile Serhat Ardahan arasında oynanan futbol müsab
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftasında Aliağa Petkimspor, konuk ettiği Beşiktaş’a 72-75 yenildi.Salon: Aliağa Belediyesi EnkaHakemler: Mehmet Şahin, Mehmet Serdar Ünal, Alper ÖzgökAliağa Petkimspor: Whittaker 5, Franke 18, Yunus Emre Sons
TFF 2. Lig Beyaz Grup 19. hafta mücadelesinde Muğlaspor, sahasında Kastamonuspor ile 1-1 berabere kaldı.Stat: AtatürkHakemler: Levent Gümüşdere, Hakan Dursun, Abdullah Melih KaradumanMuğlaspor: İsmet, Umut Mert (Kadir dk. 70), Semih, Fatih, Mahsun (Okan d
Elazığ’da düzenlenen Okul Sporları Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları sona erdiGençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde düzenlenen Okul Sporları Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları, 22-26 Aralık tarihleri arasında Elazığ’da başarıy
Siirt merkezde 3 bin kişilik yeni tribün, antrenman salonları, atletizm çalışma alanları ve 5 kulvarlı tartan pist projeleri hayata geçiriliyor.Kurtalan ilçesinde ise şehir tipi spor salonu, gençlik merkezi ve üniversiteye kazandırılacak yeni genç ofisle
Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘Spora Tam Destek’ töreninde başarılı sporcuları ve amatör kulüpleri ödüllendirerek 294 sporcu ve antrenör ile 260 kulübe toplam 20 milyon 781 bin TL nakdi destek verdi.Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri
Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında oynanan Sakaryaspor-Manisa Futbol Kulübü maçının ardından iki takımın teknik sorumluları açıklamalarda bulundu.Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Sakaryaspor, sahasında karşılaştığı Manisa Futbol Kulübü’ne 2-0 mağlup oldu.
ABD Başkanı Donald Trump, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok iyi tanıyorum ve hepinizin bildiği gibi, o benim çok iyi bir arkadaşımdır. Ona inanıyorum ve ona saygı duyuyorum. Netanyahu da ona saygı duyuyor" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’a yaptığımız şeyi yapmasaydık Orta Doğu’da barış sağlanamazdı, imzalanan bir anlaşma olmazdı. İran’ın gücü ve prestiji büyük ölçüde azaldı. Orta Doğu’da en büyük tehlike onlar" dedi.
03Bursa’da tekel bayisine silahlı saldırı: 2 yaralı
04Paletli Ambulans nefes darlığı çeken öğretmen için dağları aştı
05Dev dalgalar, ölü yunus balığının kalıntılarını sahile sürükledi
06Kendisinden haber alınamayan kadın evde ölü bulundu
07Iğdır’da aç kalan 3 vaşak köye indi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük