Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:15 Trive Yatırım yatırımcıları Dijital Kurye ile hesap açabilecek15:15 Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile Edin Dzeko arasında sorun yaş...15:13 Başkan Özlü “Ülkemizin kalkınmasının ardındaki büyük güç”15:12 Erzurum Teknik Üniversitesi’ne Avrupa finalinden 3 ödül15:12 ABD’li öğrencilerin Gazze eylemlerine, Fırat Üniversitesinden 3 dilde deste...15:12 Dünya, Türk hekimlerini parmakla gösteriyor15:11 Şile’de 10 bin fidan, Filistinli şehitler için toprakla buluşturuldu15:11 Başkan Yalçın’dan ‘Türkiye’de Yönetim’ dersi15:10 "Hırsızlık" suçundan aranıyordu, uyuşturucuyla yakalandı15:09 Otoparktan çıkışını engelleyen otomobile yumurta fırlatıp aracıyla çarptı15:09 Çal Belediyesinin borcu 73 milyon lira olarak açıklandı15:07 Başkan Ünlü, “Tüm emekçilerimize gösterdikleri çaba için yürekten teşekkür...15:05 Merkez Bankası Başkanı Karahan: “Yılsonu enflasyon beklentilerinin halen ta...15:04 Kütahyalı asker, 2 yıldır devam eden hayat mücadelesini kaybederek şehit ol...15:03 Netanyahu: "Anlaşma olsun ya da olmasın Refah’a karadan gireceğiz"15:03 İsrail polisi, Kudüs’te Türk vatandaşını öldürdü15:02 Osmaniye’de yeşil sahada evlilik teklifi15:01 Şampiyon yüzücü, Edirne’ye altın madalyayla döndü15:00 Eğitim-Bir-Sen’den Ankara’da öğrencisi tarafından bıçaklanan öğretmen için...14:58 Döner Avrupa ile kültürel bütünleşmenin simgesi oldu
Yerel 28 Haziran 2016 - 10:53 Yorum: 0

Büyükşehirin Sıcak Asfalt Çalışmaları Köyceğiz’de Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için il genelinde asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız...

Büyükşehirin Sıcak Asfalt Çalışmaları Köyceğiz’de Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için il genelinde asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Köyceğiz ilçesi Beyobası mahallesinde 5 kilometre uzunluğundaki yolda Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) ile mevcut sathi kaplama üzerine uygulanan binder asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, il genelinde daha güvenli ve konforlu yollar için ekiplerin özveriyle çalıştığını söyledi. Kılıç; "Ekiplerimiz, 2016 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde bulunan Köyceğiz İlçesi Beyobası mahallesinde 5 kilometre uzunluğundaki yolda Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı. Ekiplerimiz, il genelinde Büyükşehir Belediyemizin yetki ve sorumluluğunda bulunan tüm yollarda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Muğla'mıza yakışır yollar için çalışıyoruz" dedi.

Büyükşehirin Sıcak Asfalt Çalışmaları Köyceğiz’de Devam Ediyor

Büyükşehirin Sıcak Asfalt Çalışmaları Köyceğiz’de Devam Ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber