Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:56 ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden hakim karşısında04:08 Şişli’de ters yöne giren alkollü sürücünün sokağı birbirine kattığı anlar k...03:20 Polisten kaçtı, yakalanınca gülerek “Türk polisinden kaçılmaz” dedi02:48 Sancaktepe’de sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı01:36 Şırnak’ta gösteri ve yürüyüşlere 7 gün yasak00:58 Muş’ta bir kadının bankta unuttuğu çanta polisi harekete geçirdi00:54 Iğdır’da gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantı yasağı00:37 Gaziantep’te çuvalla çöp konteynerine atılmış kadın cesedi bulundu00:26 Silahlı kavgada ağır yaralanan şahıs hastanede hayatını kaybetti00:09 Tatvan’da toplantı ve gösteri yürüyüşleri 7 gün süreyle yasaklandı23:47 Fransız ve İspanyol çiftçiler Fransa-İspanya sınırını kapattı23:46 Nişan töreni dönüşünde kazada ağır yaralanan kadın hayatını kaybetti23:42 Siirt’te izinsiz "kayyum" açıklamasına müdahale23:37 Aksaray’da kadına şiddette yürekleri sızlatan görüntü23:31 Antalya’da izinsiz ‘kayyum’ açıklamasında arbede23:21 Diyarbakır’da DEM Parti’den ‘kayyum’ açıklaması23:14 Ciple markete girdi23:12 Siirt’te mayıs ayı güvenlik ve asayiş bilgilendirme toplantısı gerçekleştir...23:04 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde finalin adı: A. Efes - Fenerbahçe22:56 2023-2024 Sezonu Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig ile ZTK Tescil Edildi
Asayiş 15 Aralık 2017 - 10:24 Yorum: 0

Bylock kullanan 3 kişi daha adliyeye sevk edildi

Kayseri merkezli, Diyarbakır ve Mersin'de düzenlenen FETÖ/PDY terör örgütünün gizli iletişim ağı Bylock programı kullandığı için gözaltına alınanlardan...

Bylock kullanan 3 kişi daha adliyeye sevk edildi

Kayseri merkezli, Diyarbakır ve Mersin'de düzenlenen FETÖ/PDY terör örgütünün gizli iletişim ağı Bylock programı kullandığı için gözaltına alınanlardan 3 kişi daha adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında örgütün gizli haberleşme ağı olan Bylock programını kullanan 16 kişi için gözaltı kararı çıkarıldı. Gözaltı kararının çıkarılmasının ardından Kayseri merkezli Diyarbakır ve Mersin'de yapılan operasyonlarda F.Ş., A.A., T.E. ve E.Y. ile M.A.G. yakalandı.

Haklarında işlemleri tamamlanan F.Ş. ve A.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Gözaltında bulunan T.E., E.Y. ve M.A.G. ise bu gün işlemlerinin tamamlanmasının ardından doktor kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Bylock kullanan 3 kişi daha adliyeye sevk edildi

Bylock kullanan 3 kişi daha adliyeye sevk edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu