Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Ocak 2023 - 19:03 Yorum: 0

Çağatay Şalap: “İstek ve arzu en üst seviyedeydi”

Altınordu Teknik Sorumlusu Çağatay Şalap, Boluspor maçının ardından iç sahada kaybetmeme alışkanlığı kazandıklarını ifade ederek, "Evimizde kaybetmeme...

Çağatay Şalap: “İstek ve arzu en üst seviyedeydi”

Altınordu Teknik Sorumlusu Çağatay Şalap, Boluspor maçının ardından iç sahada kaybetmeme alışkanlığı kazandıklarını ifade ederek, "Evimizde kaybetmeme alışkanlığı kazandık bizim için mutlu edici bir şey" şeklinde konuştu.

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Altınordu konuk ettiği Boluspor'la karşılıklı gollerle 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Sorumlusu Çağatay Şalap, "Bu haftada sahamızda geriden gelerek puan kazandık. Oyuncularımızın istek ve arzusu en üst seviyedeydi. Evimizde kaybetmeme alışkanlığı kazandık, bizim için mutlu edici bir şey. Biz maç maç bakıyoruz, bundan sonra bir maçımız daha var. Eksiklerimize bakacağız, ona göre çalışmalar yapıp, gelecek haftalara hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber