Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:03 Sarıyer’de kontrolden çıkan otomobil yan yattı: 2 yaralı01:51 Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildi01:47 Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümünü kontrol altına alınmış durumda”01:43 Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem baş...01:32 Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı00:58 “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı00:55 Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı00:54 1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşı...00:53 Erdek’te uyuşturucu operasyonu00:47 Ankara’da iki kurye grubu arasında kavga: 1’i ağır 4 yaralı00:44 Alkollü yakalanan sürücünün “Keşke açmasaydım şişeyi” pişmanlığı00:41 Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı00:39 Uşak’ta fabrikada zehirlenme paniği: 19 işçi hastaneye başvurdu00:37 Niğde’de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı00:31 Ankara’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 5 araçlı zincirleme kaza: 8 ya...00:24 Ankara’da aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkan bariyere çarptı: 1 ölü, 5...00:20 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Anka...00:20 Karısını öldürüp polise teslim oldu00:15 Yıldırım düşen ağaçlık alanda yangın çıktı00:12 Ulukışla - Pozantı yolunda zincirleme kaza: 2 ölü
Yerel Seçim 2014 27 Mart 2014 - 15:50 Yorum: 0

Çakır ve Polat 2023 seçimini de garantiledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır ve Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, seçim çalışmaları süresinde çocuk ve gençlerin ilgi odağı oluyor.

Çakır ve Polat 2023 seçimini de garantiledi

MALATYA GÜNCEL - Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır ve Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, seçim çalışmaları süresince çocuk ve gençlerin ilgi odağı oluyor.

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya'da alışılmışın dışında bir çalışma yaptıklarını söyledi.

"MALATYA'DA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ"

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, seçime sayılı günler kalmasına rağmen fitne ve fesadın kol gezdiğini belirtti.

Ülke üzerinde oynanan oyunlara milletin en güzel cevabı 30 Mart'ta sandıklarda vereceğini kaydeden Çakır, "Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları hep birlikte bozacağız" dedi.

Çakır, 5 yıllık süreçte Malatya'nın her noktasında yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, Malatya'da alışılmışın dışında bir çalışma yaptıklarını dile getirdi.

Malatya'da 5 yıllık süreçte bir çok şeyin değiştiğini dile getiren Çakır, "Malatya değişti, modernleşti, kalkındı. Ama hedefimiz büyükşehirle birlikte daha büyük projeleri ortaya koymak. Malatya'da yeni bulvarlar açmak istiyoruz. Bu dönemki projelerimiz Malatya'mızı gelişmiş altyapılarla donatırken, şehrimizi daha modern bir yapıya kavuşturacağız" diye konuştu.

Çakır, makam ve mevki için göreve talip olmadıklarını belirterek, millete hizmet etmek için yola çıktıklarını ve hizmet yolunda yürümeye devam etmek istediklerini ifade etti.

ÇAKIR, KUYUMCULAR ÇARŞISINI ZİYARET ETTİ

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya'nın 5 yıllık süreçte büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadığını kaydetti.

30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve partililerle birlikte Kuyumcular Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Esnafların yoğun ilgisi altında ziyaretlerde bulunan Çakır, kendisine iletilen sorun ve istekleri de dinledi. Esnaflarla çay içip uzun süre sohbet eden Çakır, esnaflara belediyenin çalışmalarından memnun olup, olmadıklarını da sordu.

Çakır, Malatya'nın kalkınması ve gelişmesi adına yoğun tempoda çalıştıklarını söyledi. Malatya'da geride kalan 5 yıllık süreçte önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Çakır, Malatya'da kalkınma hareketini başlattıklarını kaydetti.

"MALATYA'NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİNİZ"

Esnaflar, Çakır'a yoğun bir ilgi gösterdi. Çakır'la fotoğraf çektiren esnaflar, "Medarı iftiharımızsınız. Sizin Allah'ınıza kurban. Bu çarşımızı çok güzel yaptınız. Ellerinize sağlık. Malatya'nın çehresini değiştirdiniz. Başbakanımızın ve sizlerin her zaman destekçiniz olacağız" dediler.

  Malatya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tekin Alptekin, Çakır'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber