Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 14 Ağustos 2022 - 14:53 Yorum: 0

Çalıştığı iş yerinde uyuşturucu satışı yaptı, narkotik ekiplerinden kaçamadı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir işletmeden çalışan zehir tacirinin işyerinde uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen şüpheli, narkotik ekiplerinden...

Çalıştığı iş yerinde uyuşturucu satışı yaptı, narkotik ekiplerinden kaçamadı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir işletmeden çalışan zehir tacirinin işyerinde uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen şüpheli, narkotik ekiplerinden kaçamadı.

Nazilli'de, Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre bir işletmede çalışan zehir taciri İ.A.'nın gece geç saatlerde işletme içerisinde uyuşturucu madde satış yaptığı tespit edildi. Ekipler, İ.A.'yı günler süren takibe aldı. Şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgilere ulaşan ekipler dün gece saat 02.00'de şahsın uyuşturucu madde satışı yaptığı anda operasyon için düğmesine bastı. Ekipler şahsın ikametinde ve iş yerinde adli arama yaptı. Yapılan aramada yüklü miktarda uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde ticareti geliri olduğu tespit edilen para ele geçirildi. Yapılan operasyonda gözaltına alınan şüpheli İ.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zehir taciri İ.A tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber