Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:36 Trabzon’daki dolmuşçu öğrenci gerginliğine 2 tutuklama00:36 Refüje çarpan araç perte çıktı: Aynı aileden 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı00:18 Balıkesir açıklarında Yunanistan unsurları tarafından geri itilen 7’si çocu...00:18 Şerit ihlali yapan kamyon 2 aracı biçti, anne ve oğlu can verdi00:14 ‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama00:12 Bodrum’da ana isale hattı patladı, yollar göle döndü00:11 Sasa Obradovic: "İki takımın da üzerinde baskı olacak"23:54 Sarunas Jasikevicius: "Seyircimizin önünde bir şansı kaybettik ama beşinci...23:51 Feyyaz Uçar: "Bize göre iki penaltı pozisyonu var"23:43 DSÖ: "DSÖ, Refah kentinde askeri bir operasyonun kan gölüne yol açmasından...23:32 Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğretmenlerle buluştu, "Türkiye Yüzyılı Ma...23:31 Depremde üyelerini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu’ndan Kilis’te konse...23:30 Huzurevindeki dehşet anları güvenlik kamerasında23:22 Emre Belözoğlu: “Bu işin olacağını düşünüyorum ama zor olacak gibi görünüyo...23:19 Jonas Svensson: "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"23:17 Köln Üniversitesi’nde yüzlerce kişiden “Filistinlilerin yanındayız” mesajı23:17 Fatih Tekke: “Skordan memnun değilim ama oyunun tamamından çok memnunum”23:15 İlhan Palut: “Beraberliği bile düşünmediğimiz maçta rakibimize yenildik”23:00 Halim Okta: “Oyuncularımızın hak ettiği bir galibiyet oldu”22:58 Hamas heyeti İsrail’in teklifine yanıt vermek için yarın Mısır’a gidecek
Magazin 07 Mayıs 2023 - 14:58 Yorum: 0

Camdan tesarlanan giysiler büyüledi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 7.'sini düzenlediği Uluslararası Denizli Cam Bienali çerçevesinde Türkiye'nin ilk ve tek giyilebilir cam defilesi...

Camdan tesarlanan giysiler büyüledi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 7.'sini düzenlediği Uluslararası Denizli Cam Bienali çerçevesinde Türkiye'nin ilk ve tek giyilebilir cam defilesi yine büyük beğeni topladı. Birbirinden özgün tasarımların sahne aldığı defilede 28 cam sanatçısı eserlerini ilk kez podyumda sergiledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Karma Tasarım Atölyesi işbirliğinde düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi 7. Uluslararası Denizli Cam Bienali tüm renkleriyle devam ediyor. Bienal çerçevesinde Kanadalı cam sanatçısı Laura Donefer'in 1989 yılından beri gerçekleştirdiği efsane cam defilesi "GlassFashion Show" ilk kez Türk cam sanatçılarınca 6. Uluslararası Denizli Cam Bienali'nde görücüye çıkmıştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 7. Uluslararası Denizli Cam Bienali'nde bir kez daha birbirinden özgün tasarımların sahne aldığı cam defilesi yine büyük beğeni topladı. Birbirinden yetenekli 28 cam sanatçısı, eserlerini ilk kez bir sergi salonunda değil, podyumda kendi üzerlerinde sergiledi. Birbirinden özgün ve renkli tasarımların sergilendiği geceye katılanlar unutulmaz bir akşam yaşadı.

"Elim Sende temamız ile afetzede kardeşlerimizin yanındayız"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne dek Denizli'nin her yerinde yapısal olmak üzere birçok hizmetleri gerçekleştirdiğini, sadece yapısal değil, vatandaşların ruhuna, gönlüne, özüne yönelik kültür sanat faaliyetlerini de yaptıklarını söyledi. Başkan Osman Zolan, "İşte bu güzel salonu inşa ettik. Artık elimiz rahatladı ve her türlü kültür, sanat faaliyetleri yapabileceğimiz bir alanımız oldu. Bugün ayrı bir sanat etkinliği ve güzellik icra ediyoruz. 2011'de başlattık ve bu yıl 7. Cam Bienalimizi gerçekleştiriyoruz. 12 ülkeden 100 sanatçı ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında cam bienalimizi yapmak istedik ve hamdolsun başardık" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber