Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 03 Nisan 2023 - 10:24 Yorum: 0

Çameli Belediyespor alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor

Denizli 2. Amatör Lig D Grubu'nda mücadele eden Çameli Belediyespor, karşılaştığı Mavi Siyahlar'ı 1-0 mağlup etti.

Çameli Belediyespor alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor

Denizli 2. Amatör Lig D Grubu'nda mücadele eden Çameli Belediyespor, karşılaştığı Mavi Siyahlar'ı 1-0 mağlup etti.

Denizli 2. Amatör Lig D Grubu'nda mücadele eden Çameli Belediyespor, sezonun 4'üncü hafta maçında Mavi Siyahlar ile Denizli Şirinköy Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Harun Palabıyık'ın penaltı golü ile karşılaşmanın sonucunu belirlendi. Her iki takımın teknik direktörleri maçı değerlendirmek için açıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı değerlendiren Çameli Belediyespor Teknik Direktörü Musa İvgin, futbolcularının iyi takım olma yolunda büyük başarı sağladıklarını belirterek, "Futbolcularımız hem ilk hem ikinci yarı önemli bir performans sergiledi. Yeni katılan arkadaşlarımızın takıma gayet güzel katkı sağladıklarını gördük. Takım kadrosunun oturduğunu söyleyebiliriz. Uyumlu kaliteli bir kadromuz oldu. Bu Maç Berabere bitecekti ama penaltıdan gol yedik ama açıkçası maç bizim açımızdan hayal kırıklığı oldu. Bundan sonraki amacımız oynayacağımız maçlara daha iyi motive olup kalan maçlarımızı kazanmaya çalışmak olacak" dedi.

"Zorlandığımız bir maç oldu"

Şirinköy Stadı'nda oynanan karşılaşmayı değerlendiren Mavi Siyahlılar FK Teknik Sorumlusu Muhsin Kayan, oyun anlamında ilk yarı da istediklerini yaptıklarını söyleyerek, "Çameli'nin oyun anlamında iyi olacağını biliyorduk. Zaten aldıkları puanlarla güçlü olduklarını görebiliyoruz. Rakibimiz ikinci yarının başında baskı kurdu sonrasında 1 gol bularak maçı noktalamış olduk. Zorlandığımız bir maç oldu" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber