Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 18 Mayıs 2023 - 17:28 Yorum: 0

Çanakkale Boğazı’nda gemide rahatsızlanan personel, Kıyı Emniyeti ekiplerince tahliye edildi

Çanakkale Boğazı'ndan geçen 142 metre boyundaki "Azara" isimli gemide rahatsızlanan personel, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü (KEGM) ekiplerince tahliye...

Çanakkale Boğazı’nda gemide rahatsızlanan personel, Kıyı Emniyeti ekiplerince tahliye edildi

Çanakkale Boğazı'ndan geçen 142 metre boyundaki "Azara" isimli gemide rahatsızlanan personel, Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü (KEGM) ekiplerince tahliye edildi.

Ukrayna'nın İzmail Limanı'ndan Yunanistan'ın Irakleıon Limanı'na giden 142 metre boyundaki, Palau bayraklı "Azara" isimli gemideki bir personel hastalandı.

Gemi kaptanı durumu Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğüne (VTS) bildirdi. Rahatsızlanan personelin Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait "KEGM-9" hızlı tahlisiye botu ile tıbbi tahliyesine karar verildi.

Rahatsızlanan personel, bot ile Gelibolu İskelesi'ne getirilip, 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber