Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Haziran 2022 - 10:33 Yorum: 0

Çanakkale Savaşları kahramanı ‘Yahya Çavuş’ anısına yürüdüler

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir grup dağcı, Çanakkale Savaşları kahramanı "Ezineli Yahya Çavuş" anısına doğa yürüyüşü düzenledi.

Çanakkale Savaşları kahramanı ‘Yahya Çavuş’ anısına yürüdüler

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir grup dağcı, Çanakkale Savaşları kahramanı "Ezineli Yahya Çavuş" anısına doğa yürüyüşü düzenledi.

Yürüyüşün ardından sporculara Ezineli Yahya Çavuş'un torunu tarafından bilgi verildi. Türkiye Dağcılık Federasyonu Çanakkale İl Temsilciliği ve Rotamız Çırpılar Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Çanakkale'ye bağlı Ezine ilçesinden, Ezine'nin Yahya Çavuş köyüne yürüdüler. Yürüyüş, Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş'in start vermesiyle başladı. Kulübün Ezine temsilcisi Hüseyin Çeşmeci'nin rehberliğinde gerçekleşen yürüyüşte dağcılar, Yahya Çavuş köy meydanında köylüler tarafından karşılandı. Köylüler tarafından sporculara soğuk su ve çay ikram edilirken, köy muhtarı Ali Sevinç tarafından da pilav ikramı gerçekleştirildi. Sporcuların, Çanakkale Savaşları kahramanı Yahya Çavuş'un evini ziyaret etmeleri ve torunu tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından etkinlik sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber