Çanakkale’de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan bir şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Biga ilçesinde uyuşturucu satışı ve kullanımının önlenmesine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda E.Y. isimli şahsın adresinde bin 626 adet sentetik ecza, 1 kilogram 212 gram toz ecstasy, 2 parça halinde 131,99 gram sentetik kannabinoid ile 2 parça halinde 234 gram uyuşturucu madde yapımında kullanıldığı değerlendirilen sıvı madde ele geçirildi. Şüpheli E.Y. gözaltına alındı.
Gözaltına alınan E.Y., "uyuşturucu madde ticareti yapmak" ve "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. Şüpheli, savcılıktaki ifadesinini ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.