Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 08 Şubat 2023 - 16:33 Yorum: 0

Canik Belediyesi ekipleri enkazdan 36 saat sonra bir can kurtardı

Samsun Canik Belediyesi Arama Kurtarma (CAK) ekipleri gerçekleştirdikleri yoğun çalışmalar sonucunda, enkaz altında kalan bir vatandaşı 36 saat sonra sağ...

Canik Belediyesi ekipleri enkazdan 36 saat sonra bir can kurtardı

Samsun Canik Belediyesi Arama Kurtarma (CAK) ekipleri gerçekleştirdikleri yoğun çalışmalar sonucunda, enkaz altında kalan bir vatandaşı 36 saat sonra sağ olarak kurtardı.

Canik Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri; 7,6 büyüklüğündeki ikinci büyük depremin yaşandığı Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde gerçekleştirdiği hummalı çalışmalarla, 36 saat enkaz altında kalan vatandaşı kurtardı. CAK ekipleri deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına devam ederken, Canik Belediyesinin bölgeye gönderdiği sıcak yemek aracı depremzedelere ikramlarda bulunuyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilin etkilendiği 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından hemen deprem bölgesine intikal eden CAK ekipleri, bölgede yoğun bir şekilde arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. İkinci büyük depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, ilçede yıkılan bir binada enkaz altında kalan vatandaşı 36 saat sonra sağ olarak kurtardı. Enkazdan yaralı olarak kurtarılan vatandaş, CAK ekipleri tarafından sağlık görevlilerine teslim edildi.

Canik'ten deprem bölgesine sıcak yemek

Canik Belediyesi tarafından deprem bölgesine gönderilen sıcak yemek aracı, depremden etkilenen vatandaşlara sıcak yiyecek ve içecek ikramında bulunmaya devam ediyor. Sıcak yemek aracında hazırlanan yiyecek ve içecekler, görevliler eşliğinde vatandaşlara ve arama kurtarma ekiplerine ikram ediliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber