MENÜ

CANiK’ten Pakistan’da gövde gösterisi

CANiK’in bağlı bulunduğu Samsun Yurt Savunma (SYS) Grup şirketleri, bölgenin en önemli savunma sanayii etkinliği için 19-22 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşen Pakistan’ın Karaçi kentindeki IDEAS 2024 Fuarı’na katıldı.Bu yıl 12’n...

Yayınlanma: 20 Kasım 2024 10:12 Güncelleme: 01 Eylül 2025 23:51
CANiK’ten Pakistan’da gövde gösterisi

CANiK’in bağlı bulunduğu Samsun Yurt Savunma (SYS) Grup şirketleri, bölgenin en önemli savunma sanayii etkinliği için 19-22 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşen Pakistan’ın Karaçi kentindeki IDEAS 2024 Fuarı’na katıldı.
Bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Savunma Fuarı ve Semineri (IDEAS) Pakistan’ın Karaçi kentinde yoğun bir katılım ile başladı. Bölgenin en önemli savunma sanayii etkinliklerinden olan IDEAS 2024, ihtiyaç makamlarına kendi savunma ihtiyaçlarını karşılamak için en son ürünleri ve teknolojileri keşfetmeleri için ideal bir etkileşimli platform sunuyor. IDEAS, çok sayıda üst düzey delege, politika yapıcı, diplomat ve savunma tedarik uzmanıyla toplantı ve ağ kurma fırsatları sağlıyor.
Türk savunma sanayisinin öncü ateşli silah üreticilerinden CANiK’in de bağlı olduğu SYS Grup şirketleri, yılın son büyük savunma sanayii etkinliği olan IDEAS 2024 Fuarı’na katıldı.
SYS Grup - CANiK Dış Ticaretten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral, fuarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “2024 yılındaki planlı son fuarımızı yılın son çeyreğinde Pakistan’da gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bununla birlikte, 2024 yılı ihracat hedeflerimize ulaşmış olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. 2025 yılında da tüm kıtalardaki ihracat hedeflerimize ulaşmak için CANiK ve bağlı bulunduğu tüm grup şirketlerimizle olanca gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”
Yıl boyunca yoğun bir fuar takvimiyle farklı coğrafyalarda tanıtım ve iş birliği faaliyetleri yürüten CANiK, bu çabaların karşılığını yıl bitmeden aldı ve başta ihracat olmak üzere hedeflerini geride bıraktı.
2025 yılı hedefleri için de çalışmalara başlayan CANiK, IDEAS’ta yıl boyunca ilgi gören ve muharebede kendini kanıtlayan ürünlerini sergileyecek. CANiK, dünyanın en büyük 12,7x99 mm uçaksavar üreticilerinden biri olarak, üstün performansı ve güvenilirliğiyle dikkat çeken, muharebede kendini kanıtlamış uçaksavar envanterini tanıtacak. Modern orduların gözdesi olan bu güçlü ve gelişmiş silah sistemleri arasında CANiK M2 QCB, CANiK M2F ve CANiK M3 modelleri yer alıyor.
Grup şirketlerinden AEI Systems, 30x113 mm mühimmat kullanan ve orta kalibre segmentinde dünya ordularının vazgeçilmez çözümü olarak öne çıkan, ayarlanabilir atım hızı özelliğine sahip dünyanın en düşük geri tepmeli orta kalibre top sistemi VENOM LR ile fuarda yerini aldı.
UNIROBOTICS tarafından geliştirilen TRAKON Serisi Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri (UKSS) de fuarın en dikkat çeken ürünlerinden biri olacak. Kara ve deniz platformlarına entegrasyon yeteneğiyle öne çıkan TRAKON Serisi, CANiK ve AEI Systems ürünlerinin çok yönlü kullanımını sağlayarak büyük ilgi görüyor.
SYS Grup şirketleri, IDEAS 2024’te yürütecekleri faaliyetlerle Pakistan pazarındaki varlığını güçlendirmeyi ve bölge ülkeleriyle yeni iş birliği fırsatlarını hayata geçirmeyi amaçlıyor.

CANiK’ten Pakistan’da gövde gösterisi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Anne ile kızının hayali Seç Market ile gerçeğe dönüştü

Anne ile kızının hayali Seç Market ile gerçeğe dönüştü

Denizli’de oturan ve baba mesleğini yaşatan Anne Neşe Alev ve kızı Nedime Alev’in hayali Seç Market ile gerçek oldu.Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker’in geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından "Bir Mesaj, Bir Hayal, Bir Seç Market" ba

Tasarruf sahibi her 5 kişiden 1’i hisse senedi, borsa veya fonları tercih ediyor

Tasarruf sahibi her 5 kişiden 1’i hisse senedi, borsa veya fonları tercih ediyor

ING Türkiye, Tasarruf Eğilimleri Araştırması’nın 2025 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı. Araştırmaya göre, her iki katılımcıdan birinin tasarrufu bulunuyor. 18-24 yaş grubunda tasarruf sahipliğinin, önceki çeyreğe göre 10 puan artarak yüzde 47’ye ul

Ticaret satış hacmi yıllık yüzde 7,4 arttı

Ticaret satış hacmi yıllık yüzde 7,4 arttı

Ekim ayında ticaret satış hacmi yıllık yüzde 7,4 arttı, perakende satış hacmi yıllık yüzde 15 arttı.Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim ayı Ticaret Satış Hacim Endeksi verilerini açıkladı. Buna göre ticaret satış hacmi, 2025 yılı Ekim ayında bir önceki

Türkerler Enerji Grubu’ndan Türkiye’nin En Büyük Rüzgâr Yatırımı: Sivas’ta 500 MW YEKA RES 2025 Projesi

Türkerler Enerji Grubu’ndan Türkiye’nin En Büyük Rüzgâr Yatırımı: Sivas’ta 500 MW YEKA RES 2025 Projesi

Türkerler Enerji Grubu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen YEKA RES 2025 yarışmasında Sivas’ta 500 MW kapasiteli rüzgâr enerjisi sahasının ihalesini kazanarak, Türkiye’de tek fazda hayata geçirilecek en büyük rüzgâr enerjisi projesi

Serbest piyasada döviz fiyatları

Serbest piyasada döviz fiyatları

Dolar 42,6140 liradan, euro ise 49,9090 liradan güne başladı.İstanbul Kapalıçarışı’da 42,6120 liradan alınan dolar 42,6140 liradan, 49,9070 liradan alınan euro ise 49,9090 liradan satılıyor. Son kapanışta dolar 42,60 liradan, euro ise 49,62 liradan satılm

BAKA bölgenin ekonomik geleceğini şekillendiriyor

BAKA bölgenin ekonomik geleceğini şekillendiriyor

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) öncülüğünde yürütülen TR61 Bölgesi Akıllı Uzmanlaşma Stratejisi (S3) Platformu ikinci toplantısı, Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğiyle yürütülen ve

ATO Yönetim Kurulu Üyesi Güçlü: "Kamuda ihtiyaçların yerli üretimle karşılanması özel sektör ve tüm tedarik zinciri açısından hayati öneme sahip"

ATO Yönetim Kurulu Üyesi Güçlü: "Kamuda ihtiyaçların yerli üretimle karşılanması özel sektör ve tüm tedarik zinciri açısından hayati öneme sahip"

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Güçlü, "Kamuda ihtiyaçların yerli üretimle karşılanması, yalnızca kamu kurumları için değil; özel sektör ve tüm tedarik zinciri açısından hayati öneme sahip" dedi.ATO ile Devlet Malzeme Ofisi (DMO)

Samsun Büyükşehir, enerjisini güneşten karşılıyor

Samsun Büyükşehir, enerjisini güneşten karşılıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki üç güneş enerji santralinde(GES) ürettiği elektrikle hem kendi enerji ihtiyacının önemli bir bölümünü karşıladı hem de 285 milyon TL tasarruf elde etti.Kentte elektrik maliyetlerini düşürmek için yürütülen GES

Malatya Namaz Vakitleri

Yükleniyor...

00:00:00

İmsak 06:01
Güneş 07:29
Öğle 12:26
İkindi 14:53
Akşam 17:14
Yatsı 18:37

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
39
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
34
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
33
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
26
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
25
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
25
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
23
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
19
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
18
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
18
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
17
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
16
Gençlerbi̇rli̇ği̇ Gençlerbi̇rli̇ği̇
15
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
15
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
15
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
14
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
13
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
8