Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 12 Mayıs 2023 - 17:23 Yorum: 0

Canlarını kurtarmak için suda mahsur kalan aracın üstüne çıktılar

Afyonkarahisar'da aniden bastıran sağanak yağış sonrası su baskını yaşanan battı çıktılarda araçlar mahsur kaldı.

Canlarını kurtarmak için suda mahsur kalan aracın üstüne çıktılar

Afyonkarahisar'da aniden bastıran sağanak yağış sonrası su baskını yaşanan battı çıktılarda araçlar mahsur kaldı. Sudan çıkamayan bir kamyonetteki vatandaşlar aracın üstüne çıkarak canlarını kurtardı.

Kent merkezinde öğleden sonra etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası yollar ve kaldırımlar adeta göle dönerken, birçok battı çıktıyı da su bastı. Su baskını yaşanan Atatürk Alt Geçidi'nde çok sayıda araç mahsur kaldı. Birçok sürücü kendi imkanı ile battı çıktıdan çıkmayı başarırken, suya gömülen ve ilerleyemeyen bir kamyonetteki iki kişi ise araçla birlikte mahsur kaldı. İçerisi suyla dolan kamyonetteki iki kişi başka bir aracın üzerine çıkarak kurtardı.

Yağıştan dolayı battı çıktıların kapanmasından dolayı bölgede trafik yoğunluğu oluştu.

Su giderlerinin çöplerle tıkalı olmasından dolayı sürücüler Afyonkarahisar Belediyesine tepki gösterdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber